Skip to content

Tukena Aarlanmarkki

Lapua, Etelä-Pohjanmaa
Kauppakatu 17, 62100 Lapua
040 760 3342
Tukena Aarlanmarkki, sinun näköistä elämää Lapuanjoen rannalla.

Palvelut
Meillä Aarlanmarkissa jokainen elää omannäköistä elämää – saat osallistua aktiivisesti, seurailla taaempaa tai viettää aikaa omassa kodissasi. Apua ja tukea saat siihen mihin tarvitset. Meillä Aarlanmarkissa ammattitaitoiset ohjaajat auttavat sinua niissä asioissa missä apua tarvitset. 

Aarlanmarkissa järjestetään erilaisia virikkeitä, joihin voit halutessasi osallistua. Asukaskokouksissa suunnittelemme ja keskustelemme kaikille yhteisistä asioista. 

Tilat
Tukena Aarlanmarkin kotisi sijaitsee As. Oy Lapuan Aarlanmarkin kerrostalossa ja sen 2. tai 3. kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 40-45 m² ja kaikissa on iso parveke joko kauniiseen Lapuan joki maisemaan tai Kauppakadun puolelle. Talossamme on myös hissi. Asuessasi Aarlanmarkissa saat sisustaa kotisi juuri oman näköiseksi.

Talon alakerrassa sijaitsevat kaikille yhteiset tilat, viriketila, olohuone, keittiö, 2 wc:tä, sauna ja kodinhoitohuone sekä ohjaajien toimistotilat. 

Henkilöstö
Aarlanmarkissa työskentelee kahdeksan ohjaajaa, vastaava ohjaaja sekä johtaja. Työyhteisömme koostuu niin alalla pidempään olleista kuin äskettäin valmistuneista. Jokaisella meistä on vahva osaaminen sekä omat erityisosaamiset. Me olemme hyvä tiimi! Henkilöstöllä on myös mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä asiakaslähtöisyys tärkeimpänä asiana. 

“Me olemme hyvä tiimi!”
Palveluyksikkö
  • 15 asuntoa
  • keskeinen sijainti
  • omat, tilavat asunnot joissa keittiö
 Aarlanmarkin blogi
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Aarlanmarkki
TUKENA AARLANMARKKI
Kauppakatu 17, 62100 Lapua
040 760 3342