TUKENA VUORES, TAMPERE

Alkuvuosi on lähtenyt Vuoreksessa sujumaan oikein rattoisasti. Arki rullaa hyvin, mutta olemmehan me ehtineet saada jo pari mieltä lämmittävää yllätystäkin heti vuodenvaihteen aikaan.

Jo viime vuoden puolella meihin otettiin yhteyttä hyväntekeväisyysmielessä. Knit For Charitysta Kukka- Katriina “Kukkis” Järvinen oli meihin yhteydessä lämpöisin ajatuksin. Heidän toiveenaan oli vuoden 2019 aikana kutoa meidän asukkaillemme villasukat. Tästähän me tietenkin olimme aivan innoissamme ja erittäin otettuja! KFC ryhmän ovat perustaneet siskokset, jotka ovat innostuneita kutomisesta/neulomisesta, ja ovatkin ehtineet ilahduttaa mm. veteraaneja sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujia eri asumisyksiköissä lämpimillä lähetyksillään. Tällä kertaa oli meidän vuoromme Tukena Vuoreksessa. Mielenkiinnolla jäimme odottelemaan uutta yhteydenottoa, ja viimein joulun alla saimme kuin saimmekin uutta lämmikettä asukkaidemme jalkoja lämmittämään, kun meihin yhteyden ottanut Kukka-Katriina saapui tuomaan meille suurta lahjoitusta. Kassin uumenista löytyi peräti kaksi paria sukkia per asukas, mikä ylitti odotuksemme täysin!  Suuri kiitos tästä kuuluu Kukkikselle ja KFC ryhmälle, joka toteutti mahtavan idean <3

Eräänä tammikuun iltapäivänä meitä ilahdutti myös televisiostakin tuttu hahmo, Suomen ensimmäinen Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen. Petri pärähti paikalle tuttuun tapaansa omalla polkupyörällään. Olipa hänellä tietenkin mukanaan karvaiset kaverinsa, josta tuorein lienee SuomiLOVEsta saatu Love Possu. Hän kertoi reissuistaan ja viihdytti meitä iltapäivän ajan. Asukkaat ja ohjaajat hymyssä suin mielenkiinnolla kuuntelivat Petrin tarinoita. Ihanaa vaihtelua arkeemme, aina mukavaa saada kaltaisesi valopilkku arjen keskelle ilahduttamaan. Toivottavasti ehdit kiireiltäsi vielä uudestaankin meitä moikkaamaan!

Alkuvuosi on lähtenyt niin mukavasti sujumaan, että mielenkiinnolla odottelemme mitä vuosi tuo vielä tullessaan.

Jaa blogi ystävillesi