Aurinkoiset alkukesän terveiset Tukena Jokekodilta Vetelistä!

TUKENA JOKEKOTI, VETELI

Ihana auringonpaiste on lämmittänyt sekä mieltä että kasvulaatikoita Jokekodilla. Kasvulaatikoihin on kylvetty eri lajikkeita salaattia sekä yrttejä. Asukkaat osallistuivat innokkaasti kylvötöihin.

Pari viikkoa sitten alkoi Hei Hei mitä kuuluu? -tapaamiset verkossa. Nämä tapaamiset ovat olleet todella mukavia!

On ollut jännää tutustua toisen yksikön arkeen ja asukkaisiin. Meidän kaveriyksikkömme on Kultakuusi Kuhmossa. Kultakuuseen olemme pitäneet yhteyksiä nyt kaksi kertaa ja olemme voineet keskustella netin välityksellä toistemme kanssa. Tapaamisissa olemme saaneet pieniä tehtäviä ja meillä on ollut mahdollisuus kysyä kaveriyksiön asukkailta kuulumisia ja esimerkiksi sitä, mistä he pitävät kesässä.

Hauska juttu oli, kun Kuhmolaiset kyselivät, että olemmeko koskaan käyneet Kainuussa? Me saimme vastata, että asumme Kainuussa, koska Vetelin keskustaa nimitetään myös Kainuuksi. Mutta oikeassa Kainuussa meistä ei ollut käynyt kukaan, ehkä joskus tulemme vieraisille!

Säät ovat suosineet meitä ja olemme puuhailleet ulkona monenmoista. Lenkkeilty on päivittäin omalla porukalla sekä istuskeltu vain ulkona nauttimassa kauniista säästä. Viikonlopuksi on suunnitteilla lettukestit terassilla.

Blogin kirjoitti Satu Kaustinen.

Jaa blogi ystävillesi