Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Aurinkolinna

Espoo, Uusimaa

Korpraalintie 2, 02680 Espoo
040 668 8461

Asukkaat ja ohjaajat yhdessä, rinnalla kulkien ja asukasta tukien kohti oman näköistä elämää.

Palvelut
Tukena Aurinkolinna tuottaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Aurinkolinnassa on tärkeää asiakkaan omannäköisen elämän mahdollistaminen, lämminhenkisyys kohtaamisessa sekä rinnalla kulkeminen elämän eri tilanteissa ohjaten ja tukien. 

Tukena Aurinkolinna sijaitsee Espoon Uusmäessä, pientalovaltaisella alueella monipuolisten palvelujen äärellä. Esimerkiksi Kauppakeskus Ristikko on kävelyetäisyydellä ja Sellon ostoskeskus lyhyen bussimatkan päässä. Uusmäki tarjoaa myös mukavat puitteet ulkoilulle ja läheisessä Leppävaaran urheilupuistossa pääsee harrastamaan eri lajeja.

Tilat
Tukena Aurinkolinna on puurakenteinen kaksikerroksinen pienkerrostalo. Talo on sisustettu viihtyisästi asukkaita ja henkilökuntaa ajatellen. Talon ensimmäisessä kerroksessa on kahdeksan asuntoa, yhteistilat, pesutupa ja ohjaajien toimisto. Toisessa kerroksessa sijaitsee kaksitoista asuntoa, saunatilat, keittiö ja yhteistila, jossa on myös takka pimeneviä iltoja varten. Ylä- ja alakerran yhteistiloista pääsee suoraan isoille terasseille, joista aukeaa metsäinen maisema.

Piha on suunniteltu asukkaita palvelevaksi. Kasvatuslaatikoita ja hedelmäpuita löytyy, joita hoidetaan yhdessä asukkaiden kanssa. Talon takana olevaan metsään on myös tehty kuntopolku sekä grillikatosta suunnitellaan. KVPS-Koti Aurinkolinna.

Henkilöstö
Henkilöstö koostuu ohjaajista, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta. Joukossamme on kaikenikäisiä työntekijöitä – vastavalmistuneita ja jo pidempään alalla työskennelleitä osaajia. Monipuolinen osaaminen on henkilöstön vahvuus. Henkilöstöllä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä, sen sisältöihin ja aikatauluihin asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden.

“Aurinkolinnassa hyvä yhteistyö ja myönteinen ilmapiiri ovat tärkeitä tekijöitä.”
Palveluyksikkö
  • 20 asuntoa

  • viihtyisät yhteistilat ja pihapiiri

  • osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö

  • oman näköinen elämä omassa kodissa

 Aurinkolinna Facebookissa

Tukena Aurinkolinna
Tukena Aurinkolinna7 päivää sitten
Huippu-urheilijoiden mitalikahvit! Olli ja Joonas hopeaa Down-urheilijoiden koripallon EM-kilpailuista ja Tiia koripallossa kultaa Special Olympics kesämaailmankisoista Berliinissä. Onnea vielä kerran kaikille! Olette huippuja 💪
Tukena Aurinkolinna
Tukena Aurinkolinna2 viikkoa sitten
Taitotalolla rekrymessuilla yhdessä Tukena Tähtiomenan työntekijöiden kanssa. Mukaan pääsi myös tet-harjoittelija Helmi.
Tukena Aurinkolinna
Tukena Aurinkolinna4 viikkoa sitten
Työhyvinvointia edistämässä 👌
Tukena Aurinkolinna
Tukena Aurinkolinna2 kuukautta sitten
Tutustu työelämään ja tienaa nuori Oskari jo toista päivää Aurinkolinnassa!! Hyvin luonistaa jalkapallon pelaaminen asukkaan kanssa 🤩

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Aurinkolinna

Anne Alhava

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 665 0175

Tukena Aurinkolinna

Aurinkolinnan ohjaajat

Puh. 040 668 7949,
040 668 8461

Tukea Aurinkolinna
TUKENA AURINKOLINNA
Korpraalintie 2, 02680 Espoo
040 668 8461