Ei oppi ojaan kaada

TUKENA MENNINKÄINEN, KONTIOLAHTI

Aina voi oppia uutta. Sitä mieltä ovat myös Menninkäisen ahkerat työntekijät ja innokkaat asukkaat!

Syksyn mittaan on vähitellen lähtenyt käyntiin useita koulutuksia, joihin työntekijöillä on mahdollisuus osallistua niin omien toiveiden kun tarpeidenkin mukaan. Uuden oppiminen on aina mukavaa ja koulutukset tuo omaan työhön mukavaa lisämaustetta ja näkökulmaa. Onneksi poikkeustilanteesta huolimatta koulutuksista ei ole tarvinnut luopua vaan ne pystytään järjestämään erilaisilla alustoilla internetissä. Olemme osallistuneet koulutuksiin mm. Teamsin välityksellä ja oppimistehtäviä tehdään Tukenan omalla takomon moodle-alustalla.

Oman oppimisen lisäksi pääsemme jatkuvasti jakamaan omaa tietotaitoamme opiskelijoita ohjaamalla. Menninkäisessä onkin kuluvan vuoden aikana riittänyt paljon opiskelijoita ilostuttumaan niin meidän työntekijöiden, kuin asukkaidenkin arkea. Toisinaan myös asukkaille tulee tilaisuus osallistua koulutuksiin. Tällainen tilaisuus meille tuli marraskuun lopussa, jolloin ohjaajat ja asukkaat osallistuivat yhdessä Tarinoiden päivään, jossa teemana oli ikääntyminen.

Mahdollisuus oman ammattitaidon kehittämiseen on tärkeä osa työssä jaksamiseen ja viihtymiseen. On hienoa, että oma työnantaja antaa siihen mahdollisuuksia ja me kaikki pystymme kehittymään ammatillisesti koko ajan. Joka päivä voi oppia jotain uutta ?

Blogin kirjoitti Taina.

Jaa blogi ystävillesi