Elämää remontin keskellä…

TUKENA KAARIKATU, MÄNTTÄ-VILPPULA

Remontin täyteinen vuosi takana, jonka sujuvuus arjessa yllätti.

Meillä Kaarikadulla on ollut meneillään iso remontti, joka on saatu vihdoin päätökseen. Remontti alkoi heinäkuussa 2020. Jokaisen asukkaan kylpyhuoneet, sekä yhteinen suihku- ja saunatila remontoitiin. Tämä meitä kaikkia aluksi hieman mietitytti ja jännitti. Kuinka remontti elämään vaikuttaa, koska kuitenkin pieniä järjestelyitä oli tehtävä.

Meteli oli välillä melkoinen, mutta meillä asukkaat ja ohjaajat suhtautuivat tilanteeseen hienosti. Vessoja remontoitiin aina muutama kerrallaan. Osalle asukkaista se oman vessan valmistuminen oli iso juttu. Järjestettiinpä meillä myös yhden vessan avajaiset nauhanleikkauksineen päivineen, kuohujuomaa unohtamatta.

Meidän onneksemme saimme erittäin ammattitaitoiset remonttimiehet, jotka paitsi tekivät hienoa työtä, ottivat asukkaamme hienosti huomioon. Työnjohtajana toimi Teppo, joka kävi näiden kuukausien aikana asukkaillemme tutuksi ja kovin pidetyksi. Rauhallinen ja ammattitaitoinen kaveri, jonka kanssa oli mukava heittää vitsiä ja vaihdella kuulumisia. Pääsipä meillä pari asukasta myös mukaan laatoitushommiin.

Jututimme Teppoa viimeisten remonttipäivien aikana ja kyselimme fiiliksiä Kaarikadusta työmaana. Tepolla itsellään ei ollut aiempaa kokemusta kehitysvammaisista, ainoastaan vanhusten yksiköistä. Aikataulutus ja ennakointi on ollut tärkeää tässä kohteessa. Kaarikatu on ollut kiva työmaa jossa työmiehet ovat saaneet työrauhan. Meillä tehdään hyvää työtä ja ilmapiiri on iloinen.

Kaarikadun asukkaat ja ohjaajat haluavat kiittää KBT-Rakennus Oy:tä ja Teppoa kuluneista kuukausista.

Blogin kirjoitti Kaisa & Irene.

Jaa blogi ystävillesi