Glögitilaisuus ja sytykeruusupajat

TUKENA KOIVULA, TURKU

Koivulassa on normaalisti edellisinä vuosina ennen joulua järjestetty joulumyyjäiset. Joulumyyjäisissä on myyty Koivulan asukkaiden ja ohjaajien yhdessä valmistamia tuotteita, mm. sytykeruusuja, kransseja ja muita koristeita sekä jouluisia herkkuja. Myös joulupukki on käynyt vierailemassa. Joulumyyjäiset ovat olleet suuressa suosiossa ja vieraita sekä myyntiä on ollut edellisinä vuosina paljon. Joulumyyjäisistä saatu tuotto on käytetty asukkaiden toiveisiin. Viime vuoden tuotto toivottiin käytettäväksi huvipuistoretkeen kesällä, mutta valitettavasti koronan takia tämä retki on nyt siirtynyt vielä tulevaisuuteen.

Tänä vuonna rajoitusten takia ei joulumyyjäisiä tietenkään voinut järjestää edellisten vuosien mittakaavassa. Kokonaan joulumyyjäisten järjestämisestä ei silti luovuttu. Tänä vuonna joulumyyjäiset järjestettiin vain asukkaiden läheisille Koivulan pihalla glögitilaisuuksina kahtena eri iltana, jotta porukka pysyi tarpeeksi pienenä. Glögitilaisuuksissa oli tarjolla nimensä mukaisesti glögiä sekä pipareita. Myimme nyt syksynä ohjaajien ja asukkaiden tekemiä sytykeruusuja sekä viime vuoden joulumyyjäisistä jääneitä tuotteita ale-hintaan.

Ennen glögitilaisuuksia meillä oli Koivulassa sytykeruusupajoja muutamien viikkojen ajan parina iltana viikossa. Asukkaat osallistuivat sytykeruusupajoissa sytykeruusujen tekoon kukin oman osaamisensa mukaan. Tässä blogikirjoituksessa onkin kuvia sytykeruusupajalta. Hienoja sytykeruusuja syntyi paljon ja kaikki tulikin myytyä glögitilaisuuksissa.

Tuottoa on nyt siis vielä käytettävänä viime vuodelta joulumyyjäisistä ja tämän vuoden glögitilaisuuksista. Kun koronatilanne on selätetty niin mehän retkeillään ja lähdetään ihan varmasti sinne paljon toivottuun huvipuistoon!!

Nyt on sytykeruusupaja hiljentynyt ja glögitilaisuudet vietetty eli Koivula rauhoittuu joulun viettoon.

Hyvää joulua kaikille! ♥

T: Koivulan asukkaat ja ohjaajat

Blogin kirjoitti Roosa Lindholm.

Jaa blogi ystävillesi