Halloween 2020

TUKENA KAARIKATU, MÄNTTÄ-VILPPULA

Jännittävä Halloween Kaarikadulla!

Olipa kerran Halloween…

Kaarikadulle tuli tieto, että lähellä olevassa metsässä on aaveita jotka täytyisi mennä pyydystämään… “Ghostbusters” -ryhmä kerättiin kasaan ja he lähtivät toteuttamaan tehtävää.

Taksikyydillä ryhmä siirtyi metsän vieressä sijaitsevalle laavulle. Pienen tuumailun jälkeen reippaat Kaarislaiset alkoivat etsiä aaveita. Hieman jännittäväähän se oli, mutta rohkeat aaveiden metsästäjät löysivät kuin löysivätkin kaikki aaveet. Toisiaan tukien, selustaa tarkkaillen sekä yhdessä kulkien tehtävä suoritettiin ja yhteen ääneen hurrattiin!

Nälkähän siinä metsästäessä tuli ja onneksi olikin puita mukana, että saatiin nuotio sytytettyä. Makkarat kaivettiin repusta ja laitettiin paistumaan. Odotellessa nautittiin syksyisen raikkaasta ilmasta ja luonnonrauhasta sekä toistemme seurasta. Voi, miten hyvältä makkara maistuikaan odottamisen jälkeen.

Nuotio alkoi palaa hiillokselle, kun joku rapisteli repun sisältöä. Sieltähän löytyi vielä vaahtokarkit paistettavaksi! Osa muuttui nuotiossa hieman mustiksi, osa syttyi palamaan ja pari taisi tippua nuotioon, mutta onneksi matkassa oli iso pussi vaahtiksia, joten niitä riitti ja niistä myös nautittiin!

Kovan työn tehneet aaveenmetsästäjät lähtivät takaisin kotiin Kaarikadulle kertomaan jännittävästä retkestä muillekin.

Illalla olikin sitten kauan odotetun Halloweendiscon aika. Asut ja kasvomaalaukset olivat tietenkin viimeisen päälle, tarjoilua unohtamatta.

Alkuun saimme kuunnella Kaarikadun oman “trubaduurin” esittämänä livemusiikkia, jonka jälkeen pistettiin myös jalalla koreasti. Vallitsevan tilanteen takia emme ulkopuolisia vieraita saaneet juhliin kutsua, mutta se ei meidän juhlia hidastanut.

Ilon ja onnellisuuden pystyi aistimaan jokaisen kasvoilta! Kysyimme parilta asukkaalta mikä oli parasta halloweenissa, vastaus oli selkeä: Musiikki ja yhdessä olo!

Blogin kirjoitti ohjaajat Kaisa ja Jaana.

Jaa blogi ystävillesi