Hei me retkeillään!

TUKENA TULPPAANIKOTI, TAMPERE

Tulppiksen väki pakkasi kimpsut ja kampsut ja suuntasivat läheiselle laavulle grillailemaan.

Hyvää uutta vuotta 2022! Meillä täällä Tampereella vuosi vaihtui rauhallisesti, ja nyt suunnataankin jo kovaa vauhtia helmikuun puoleen väliin. Suurimmilta osin olemme saaneet nauttia hyvistä talvikeleistä, ja olemmekin ottaneet siitä ilon irti kaikin mahdollisin tavoin. Meillä Tulppaanikodin lähistöllä löytyy monia eri mahdollisuuksia toteuttaa ulkoilua jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yksi talvinen lauantai pari viikkoa taakse päin kasasimme pienen porukan, pakkasimme eväät ja istuinalustat mukaan ja suuntasimme kohti ratikkaa, joka vei meidät läheiselle laavulle Hervantajärvelle.

Makkaroiden lisäksi paistoimme hotdog-sämpylöitä ja tietysti vaahtokarkkeja, ja nehän maistuivat jokaiselle retkeilijälle. Syömisen lisäksi oli aikaa nauttia lumesta ja tulen lämmöstä välillä pienen lepohetken pitäen. Jokainen retkeilijä kehui reissua kovin ja Tulppikselle palasikin iloisia punaposkia.

Nautitaanhan viimeisistä talvikeleistä ja aletaan pian ottamaan kevättä vastaan! Pysykää terveinä ja pitäkää itsestänne sekä muista huolta.

Blogin kirjoitti Petra Mittilä.

Jaa blogi ystävillesi