Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Heinäkuu Tukena Koivulassa

TUKENA KOIVULA, TURKU

Kesä lähenee loppuaan, vaikka sää täällä Turussa on kuin olisi keskikesä, hellettä on!
Nyt kesän loppupuolella on kiva muistella mitä sitä kesällä onkaan tullut tehtyä.
Edellisessä blogikirjoituksessa kerroimme jo kesäkuun kuulumisia Koivulasta, joten kerrotaanpa nyt Koivulan heinäkuusta!

Heinäkuu oli asukkaillemme kokonaan kesälomakuukausi ja jokainen vietti sitä omalla tyylillään. Osa vietti aikaa läheistensä kanssa, osa nautti heinäkuusta Koivulassa.

Heinäkuun ensimmäinen sunnuntaituokio vietettiin rivariasukkaiden kanssa Zoolandiassa. Katselimme eläimiä, kävimme ajamassa polkuautoilla, syömässä ja kauhukujallekin uskaltauduttiin.

Heinäkuun alussa teimme retken Vepsän saareen. Kuljimme Vepsään Lily-vesibussilla. Vepsässä nautimme ihanasta ilmasta, söimme erinomaista ruokaa sekä herkuttelimme jäätelöllä.

Yhtenä päivänä Koivulasta lähdettiin pienellä porukalla Turun keskustaan katsomaan miltä pian aukeava uusi kauppatori näyttää sekä elokuviin ja Subwayhin syömään. Grun tarina- elokuva oli porukan mielestä hyvä!

Olemme käyneet myöskin Tukenan toisessa yksikössä Moikoisissa kyläilemässä ja vuorostaan Moikoisista on käynyt asukkaita täällä kylässä.

Lisäksi olemme käyneet kauppakeskus Skanssissa kahvilla ja shoppailemassa, lähikaupan jäätelökioskilla jäätelöillä, ulkoilleet ja pelailleet pihapelejä, meillä on käynyt Koivulan opiskelijan pupu siliteltävänä. On tehty käsitöitä, väritelty, pelailtu lautapelejä, oleskeltu vain kotosalla telkkaria katsellen. Kukin viettänyt kesää omalla tyylillään. 🙂

Toki ei tule unohtaa, että kaiken kivan retkeilyn ja tekemisen ohella lomasta huolimatta on jokaisen pitänyt hoitaa normaalisti kotitöitä ja muita arjenaskareita.

Puuhailua on siis riittänyt monenmoista! 🙂

Seuraavassa blogipostauksessa käydään läpi Koivulan elokuuta, johon myöskin mahtunut paljon tekemistä. Palaillaan siis!

Blogin kirjoitti Roosa Lindholm.

Jaa blogi ystävillesi