Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Hopeanuoli

Harjavalta, Satakunta

Palvelukatu 9, 29200 Harjavalta
040 483 9268

Tukena Hopeanuoli – naurua, laulua, menoa ja meininkiä, hyvää ruokaa ja kodin lämpöä. Hymyä huuleen, kun on nenä myötätuuleen.

Palvelut
Tukena Hopeanuolessa asukkaat saavat yksilöllisen ja turvallisen oman näköisen kodin, jossa ohjaajat ovat läsnä vuorokauden ympäri. Asukkaiden elämää vahvistetaan kuuntelemalla toiveita ja odotuksia, itsemääräämisoikeutta tukien. Näin asukas voi valita esimerkiksi omaohjaajansa, osallistua työntekijöiden valintaan sekä yhdessä ohjaajan tuella valita päivän ohjelman. Tukena Hopeanuoli sijaitsee Harjavallan keskustassa palveluiden ja tapahtumien lähellä. Liikumme paljon kylillä asioilla sekä osallistumme erilaisiin tapahtumiin lähelle ja kauemmaskin.

Päivätoimintapalvelut tarjoavat ohjattua ja suunnitelmallista toimintaa, joka antaa elämän sisältöä ja lisää tietoa ja taitoa. Päivätoiminnassamme asiakkaat suunnittelevat itse ohjaajien avustuksella päivien sisällön kuvamattomenetelmän avulla. Päivätoiminnassamme käy myös muualla asuvia asiakkaita.

Toteutamme myös tuetun asumisen palveluita erityistä tukea tarvitseville aikuisille, jotka asuvat omassa kodissaan ja tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseensa ja elämiseensä. Tavoitteena on omaa osallisuutta tukeva itsenäinen ja täyden kansalaisuuden tarjoava hyvä elämä. Tukena Hopeanuoli toimii tukipisteenä, josta asiakkaat saavat ongelmatilanteissa puhelimitse tukea ja ohjausta ympäri vuorokauden. Ohjaajat huomioivat asiakkaiden erilaiset tarpeet sekä toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden läheisten kanssa.

Tilat
Tukena Hopeanuolessa on 12 asuntoa, jotka sijaitsevat Keltakehrässä ja Sinisiivessä. Siivissä on omat olkkarit ja ruokatilat. Siipiä yhdistää iso olohuone, jossa voi nauttia takan tunnelmasta. Keittiössä valmistetaan yhdessä kotiruokaa. Saunoa meillä voi koska vaan. Takapihalla on iso suojaisa katettu terassi, josta aukeaa puutarha. Marjapensaiden sadosta keittelemme mehua ja ompuista hilloa ja piirakkaa. Päivätoimintatalomme muuntautuu aistimaailmasta aurinkorannaksi, talvenlumimaaksi ja italialaiseksi bistroksi. Päivätoiminnassa asiakas pääsee halutessaan nauttimaan kirkasvalohuoneesta, hikoilemaan kuntosalille tai tekemään taiteita työpajaan. KVPS-kodit Hopeanuoli.

Henkilöstö
Joukkoomme kuuluu 7 ohjaajaa, asumisen- ja päivätoiminnan vastaavat ohjaajat, tukiasumisen vastaava ohjaaja sekä johtaja. Olemme kaikki alamme ammattilaisia ja osa meistä on ollut mukana menossa jo alkumetreiltä lähtien. Lisäksi opiskelemme ahkerasti uutta sekä tuomme mukana työhön omat erilaiset persoonamme, vahvuudet ja osaamiset. Olemme vahva toisiamme tukeva joukkue, joka mahdollistaa asukkaiden omanlaisen elämän.

“Meillä eletään oman näköistä elämää – tulee tehtyä ja touhuttua mitä vaan haluaa.”
Palveluyksikkö
  • 12 vuokra-asuntoa
  • esteettömät tilat

  • toimiva läheisyhteistyö

  • esteetön ja viihtyisä piha-alue

  • retket ja tapahtumat osana arkea

  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki

  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö

  • yksilökeskeinen elämänsuunnittelu

 Hopeanuoli Facebookissa

Tukena Hopeanuoli
Tukena Hopeanuoli3 kuukautta sitten
Viime perjantaina vietimme johtajamme Elinan ikimuistoisia ja koskettavia läksiäisiä ❤️ kiitos monista menneistä vuosista ja paljon onnea uuteen työhön ❤️ #mukanahyvässäelämässä #kvpstukenaoy
Tukena Hopeanuoli
Tukena Hopeanuoli3 kuukautta sitten
Joulun valoa pimeyteen. Laitettiin asukkaiden kanssa jouluvalot ikkunaan.
#joulunodotus #mukanahyvässäelämässä #kvpstukenaoy #hopeanuoli
Tukena Hopeanuoli
Tukena Hopeanuoli3 kuukautta sitten
Tänään Porin reissulla kohdattiin torilla metsäläisiä 😄 #mukanahyvässäelämässä #kvpstukenaoy
Tukena Hopeanuoli
Tukena Hopeanuoli3 kuukautta sitten
Eilen purettiin tavaratoimitus, mutta mitä ovat nämä?? Mystiset esineet löytyivät kuorman seasta. Kukaan ei tunnustanut tälläisiä tilanneensa eikä näitä myöskään lähetyslistalta löytynyt. Nyt on tavaranpakkaaja ehkä erehtynyt. Toista mysteeri esinettä ollaan veikattu kissanleluksi ja toista jonkinmoiseksi jumppatikuksi 🤭🤣 Kuka tietää mitä nämä ovat???? #tukenahopeanuoli #mukanahyvässäelämässä #kvpstukenaoy

Hopeanuoli Instagramissa

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Maenpaa

Salla-Maari Mäenpää

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 483 9279

Tukena Hopeanuoli

Hopeanuolen ohjaajat

Puh. 040 483 9268

Tukea Hopeanuoli
TUKENA HOPEANUOLI
Palvelukatu 9, 29200 Harjavalta
040 483 9268