Jokekodin kevätkuulumisia

TUKENA JOKEKOTI, VETELI

Asukaspalaverit pidetään sunnuntaisin. Palavereissa suunnitellaan tulevan viikon ohjelmaa sekä mietitään yhteisiä ajankohtaisia asioita. Asukaspalavereista on tullut tärkeä vaikuttamisen ja tiedonkulun kanava asukkaille, puheenvuoroja käytetään ahkerasti. Varsinkin nyt kun elämme koko suomessa poikkeusoloissa, on ollut tärkeää, että voimme keskustella asioista, joka ovat mietityttäneet.

Tiistaisin järjestetään jumppatuokioita, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Torstaisin olemme tutustuneet paikallislehteemme Perhonjokilaaksoon. Paikalliset uutiset ovat meille hyvin tärkeitä, vilahteleehan lehden sivuilla paljon tuttujen ihmisten nimiä sekä kuvia, lehdestä saamme myös tietoa paikallisista tapahtumista.

Ennen vuoden vaihdetta toteutetun Unelmakartta kerhon kokoontumisissa, nousi esille toive kerhotoiminnasta Jokekodilla. Olemme aloittaneet vuoden alusta Kokkikerholla. Kerhossa olemme valmistaneet yhdessä mm. pirtelöitä, piirakkaa sekä tietenkin pizzaa, jokaisen omilla täytteillä itse tehden.

Pizzan valmistus sekä muidenkin ruokien itse tekeminen on tärkeää ja mukavaa puuhaa. Ruuan valmistuksessa saa kaikille aisteille elämämyksiä, tuoksu, maku ja visuaalisuus.

Seuraava teema kerhotoiminnassa on Kevättä rinnassa-kerho, joka kokoontuu maalis-huhtikuussa 4 kertaa, Kerhossa on tarkoitus kokeilla musiikkimaalausta sekä valmistaa pääsiäisaskarteluja. Viimeisellä kerralla aiomme etsiä aarrekarttasuunnistuksella suklaamunia.

Ensimmäinen kerho kokoontuminen oli 11.3 ja silloin tutustuttiin musiikkimaalaukseen.

Kaksi seuraavaa kerhon kokoontumista olivat pääsiäisaiheisia, teimme tipuja sekä istutimme rairuohoa.