Joulukuu on täynnä kiirettä ja juoksua, paperin rapinaa ja piparin tuoksua!

TUKENA PAPPILANPUISTO, TAMPERE

Joulu on sitten ihanaa aikaa. Meilläkin on monta innokasta jouluihmistä talossa, siitä syystä kuusi pystytettiin hyvissä ajoin marraskuussa. Myös jouluvalot ja -koristeet kaivettiin ajoissa esille. Ja taisi reippaimmat muutaman uuden joulukoristeenkin askarrella. Joulusatuja ja joulumusiikkia on kuunneltu ahkerasti. Iloksemme erilaisia joulukonsertteja on järjestetty etäyhteyksiä hyödyntäen, joten olemme päässeet moniin menoihin mukaan suoraan kotisohvalta.

Pikkujoulujen suhteen maltoimme mielemme joulukuun puoleen väliin asti. Sitten koittikin se ihana ilta, kun saimme maistella laatikot ja rosollit kinkun kera tietysti. Vatsat täynnä oli hyvä laittaa joululaulut soimaan ja alkaa leipomispuuhiin. Illan aikana valmistui iso kasa pipareita ja torttuja, kun oli monta apulaista kaverina leipomassa.

Siinä leipoessa muisteltiin myös kulunutta vuotta ja menneitä aikoja muutoinkin. Erilaisia jouluja olemme yhdessä viettäneet ja niistä on hyviä muistoja jäänyt meille kaikille. Eräs asukas kertoi, jotta aina jouluna hänelle tulee yksi ohjaajamme mieleen, kun oli käynyt hänen kanssa punaviinillä, punaviinimuistoja -totesi asukas. Toinen asukas puolestaan muisteli muutaman vuoden takaista joulua, kun yhdessä läheisten kanssa leivottiin isot kasat jouluherkkuja ja vietettiin iltaa yhdessä. 

Pappilanpuisto hiljenee pian joulun viettoon. Toivotamme teille kaikille oikein rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta vuotta 2021! Pidetään toisistamme huolta ❤

Blogin kirjoitti Kati Mikkola.

Jaa blogi ystävillesi