Juhannus asukkaiden kertomana

TUKENA PAPPILANPUISTO, TAMPERE

Meillä oli kunnon kuvaustiimi juhannuksena paikalla! Taltioimme paljon hauskoja hetkiä videolle, mutta ehkä emme kaikkia lähde jakamaan. Kaikkien asukkaiden kanssa kävimme videoita läpi ja kyselimme heidän mielipiteitään meiningeistä. Sieltähän se paras kertomus tulee!

Teemu kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi hymynkare huulilla: ”Hyvä juhannus!”

Heikki: ”Oli kyllä kivaa. Se oli kiva kokeilla, se vesi-ilmapallo. Se oli kiva se juhannus juttu, juhannusruoka. Hyvin on mennyt täällä.”

Tapio: Tapio tunnistaa itsensä kuvista. Nähdessään itsensä heittämässä mölkkykapulaa, esittää ohjaajalle kuinka heittäminen tapahtuu. On heittotaitoa miehellä! Hymyilee kovasti katsoessaan vesi-ilmapallo- ja lauluvideoita. Kysyttäessä tykkäsikö juhannuksesta nyökkäilee ja hymyilee.

TimoR mietteliäät vastaukset: ”Tykkäsin mä juhannuksesta. Mä varmaan olin nyt sitten, olinkohan mä siellä… ” (ja loppu on historiaa)

Marita kertoo kuvia ja videoita katsellessaan: ”Syötiin pizzaa lauantaina. Pelattiin mölkkyä ulkona ja pelattiin sunnuntainakin. Heitin ohjaajan päähän vesi-ilmapalloja. Housut kastui ohjaajalta.”

Blogin kirjoitti Kati ja Pauliina

Jaa blogi ystävillesi