Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Juhlan aika!

TUKENA MOIKOINEN, TURKU

Tukena Moikoisten remontti on paremmalla puolella. Suunnittelu, kartoitus, informointi, suojaaminen, varominen ja remppa. Valmista kaikki, hieno tunne ja tarvitsemme kaiken tämän jälkeen kakun ja skåålauksen, ilman muuta.

Vuosien varrella vettä oli tullut taloon sisään monesta kohdasta, se oli ikävää kun sateella ämpäreitä raijattiin paikasta toiseen. Kevään ja kesän 2019 aikana kaikki paikat tutkittiin, huoneissa oli antureita ja pönttöjä. Välikatolla kulki väkeä ja näytteitä otettiin.

Ihan ensiksi korjattiin huopakatto. Katolla tehtiin tulitöitä ja se toisinaan huoletti, mutta kaikki sujui kuitenkin hienosti.

Syksyllä loput tutkimustulokset valmistuivat ja tuloksia kuulemaan kutsuttiin asiakkaat, läheiset, henkilökunta ja melkein puoli valtakuntaa. Viesti oli selvä, talo korjataan.

Tänä vuonna on ollut remonttia yllin kyllin sisällä, ulkona, ylhäällä ja alhaalla. Märät villat vei imuauto. Huonot kattolevyt vei roska-auto. Saatiin uudet pihavalot, niitä asiakaspalaverissa pyydettiin ja hienot lamput saatiinkin. Remontin lopuksi Ville ja Antti rakensivat olohuoneeseen ison teltan ja aikataulu hieman arvelutti, kun joulu oli jo ovella. Muutamaa päivää ennen joulua teltta purettiin, tarkoitti siis sitä että piipun remontti oli valmis! Tämä oli meistä Moikoisten väestä hienoa, koska saimme kuuselle tilaa.

Raskaita aikoja on ollut takana, jokainen päärakennuksen asiakas muutti muutamaksi päiväksi tilapäisasuntoon remontin edetessä, mutta todella hienosti jaksoimme yhdessä. Nyt on meidän hyvä olla ja hengittää.

Kiitos yhteistyöstä KVPS kiinteistötoimi ja varsinkin Ilkka.
Hyvää uutta vuotta Tukena Moikoisista.

Blogin kirjoitti Minna Heikkilä.

Jaa blogi ystävillesi