Skip to content

Tukena Kaarikatu

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa
Kaarikatu 15, 35700 Vilppula
040 647 7405
Tukena Kaarikadulla mennään ja tehdään yhdessä ja erikseen! 

Meillä Kaarikadulla jokainen valitsee arkeensa niitä juttuja, joista itse pitää. Ja jos et vielä tiedä mistä pidät, niin hankitaan yhdessä uusia kokemuksia ja elämyksiä.

Kaarikadulla hyvä elämä näkyy ja kuuluu. Yhdessä ohjaajien kanssa mennään ja tehdään erilaisia asioita. Toinen tykkää tehdä asioita kotosalla, toinen lähteä ulos talosta. Yhdessä suunnitellaan ja toteutetaan retkiä. Asukkaiden tarpeet ja toiveet otetaan huomioon kaikessa toiminnassa. 

Palvelut
Tukena Kaarikatu sijaitsee Pirkanmaalla Mänttä-Vilppulassa. Keltainen talo ja sen asukkaat sekä ohjaajat, aivan Vilppulan palveluiden äärellä, ovat kylillä tuttuja. Arjen asioita hoidamme Vilppulassa usein kävellen ja Mäntän palveluihin pääsemme kätevästi taksilla kymmenessä minuutissa. Kaarikadulla tuotetaan asumispalveluja 15 asukkaalle sekä omille asukkaillemme järjestämme myös henkilökohtaisen avun palvelua.

Tilat
Kaarikatu koostuu kolmesta kotiryhmästä, joissa jokaisessa on viisi asuntoa. Yhteensä meillä on siis 15 asukaspaikkaa. Asunnoissa on olohuone tupakeittiöllä, erillinen makuuhuone sekä kylpyhuone omalla wc:llä. Jokainen saa sisustaa asuntonsa omannäköiseksi kodikseen. Kaikissa kotiryhmissä on oma keittiö, joissa lämmitämme tai valmistamme ruoat. Kotiryhmien yhteisiin tiloihin kuuluu keittiöiden yhteydessä olevat olohuoneet. Kaikista kotiryhmistä on pääsy omalle terassille, josta  pääsee puutarhaan. Sisäpihalle olemme rakentaneet yhdessä nuotiopaikan. Asukkaat saavat vapaasti viettää aikaa niin omissa huoneissaan, kuin kaikissa talon yhteisissäkin tiloissa. Yhteisiin tiloihin kuuluu myös sauna isolla pesuhuoneella ja pukuhuoneella varustettuna. Meillä sauna lämpiää aina silloin, kun sinne on menijöitä! KVPS-kodit Kaarikatu.

Henkilöstö
Kaarikadun henkilöstöön kuuluu 12 ohjaajaa, 1 ohjaaja AMK, vastaava ohjaaja sekä yksikön johtaja. Meillä Kaarikadun ohjaajilla on suuri palo tehdä tätä työtä ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Tämä näkyy Kaarikadun arjessa, kun henkilöstö nauttii työstään. Teemme yhdessä asukkaiden kanssa asioita ja nautimme tekemisestä. Kaikessa tekemisessä otamme huomioon asukkaiden toiveet ja tarpeet. Teemme sujuvaa yhteistyötä alueen muiden kehitysvammatoimijoiden kanssa ja olemme aktiivisesti kehittämässä kaikkea kehitysvammaisille järjestettävää toimintaa Mänttä-Vilppulassa.

“Läheisten kanssa tehdään tiivistä, avointa ja asukkaan elämää tukevaa yhteistyötä.”
Palveluyksikkö
  • 15 asuntoa
  • keskeinen sijainti
  • omat, tilavat asunnot joissa keittiö
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Kaarikatu
TUKENA KAARIKATU
Kaarikatu 15, 35700 Vilppula
040 647 7405