Kaariksen kotiryhmä ykkösen perinteinen kesäretki

TUKENA KAARIKATU, MÄNTTÄ-VILPPULA

Porukalla ollaan aina mietitty sopivaa retkikohdetta, joka tuottaisi iloa arjen keskellä. Tänä keväänä kesäretken kohteena oli Jämsän Nurmolandia.

Retkelle lähdimme tiistaina 25 toukokuuta. Tänä vuonna sää suosi meitä, kuten seitsemänä edeltävänä vuonnakin. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, kun köröttelimme taksilla valitsemaamme kohteeseen kotieläinpihalle.

Nurmolandiassa asustaa paljon erilaisia kotieläimiä mm. hevosia, poneja, lampaita, vuohia, koiria ja kissoja. Kohteessa meidät otettiin avosylin vastaan ja päivä oli räätälöity meitä varten. Grillauspaikalla oli jo puut valmiina, koska eväiden syöminen on retken kohokohta. Grillissä paistui makkarat, kahvin kera nautittiin voileivät sekä pullaa. Karamellillä vielä laitettiin suut makiaksi.

Kotieläinpihalla meille oli suunniteltu kilien syöttämistä tuttipulloista. Eläimet olivat hyvin ihmisystävällisiä, seurallisia ja tulivat ihan syliin tuttavallisesti. Pääsimme myös muita eläimiä pitämään sylissä ja silittelemään niitä.

Asukaamme saivat paljon erilaisia aistikokemuksia ja pääsivät osallistumaan retkipäivän kulkuun. Päivä meni odotusten mukaisesti, kaikilla oli mukavaa ja taas oltiin yhtä kokemusta rikkaampana. Kiva oli palata kotiin ja kertoa toisille mukavasta päivästä.

Blogin kirjoitti Sari ja Nina.

Jaa blogi ystävillesi