Close
Skip to content

Tukena Katariina

Turku, Varsinais-Suomi
Meriläistentie 1 A, 20740 Turku
050 365 4184
Tukena Katariina – elämänkokemusta, hellää huolenpitoa ja uuden oppimista.

Palvelut
Tukena Katariinassa elellään elämänkaaren monessa eri vaiheessa. Tämä tuo oman hienon sävynsä yhteiseloon. Yhdessä kohdataan haasteet ja riemuitaan yhdessä isot ilot, surraan yhdessä suuret surut. Monella asukkaalla ja ohjaajalla on jo pitkä matka Katariinassa elettyä elämää takana,ja se on meidän iso vahvuus. Tunnetaan toisemme ja luotetaan toisiimme.  Tänne on helppo uusien tulla, tulet sitten meille asumaan tai ohjaajaksi.

Tukena Katariina sijaitsee Katariinanlaaksossa upean luonnosuojelualueen helmassa. Meiltä pääsee helposti ulkoilemaan luontoon tai pikaisesti bussilla hurauttamaan kaupungin sykettä ihmettelemään. Katariinalaisia tapaakin pitkin Turkua milloin lenkkeilemässä, milloin avustajan kanssa harrastamassa, milloin ohjaajan kanssa ostoksilla tai vaan nautiskelemassa hyvästä ruuasta ja kahvista.

Joka lauantai on mahdollista käydä talon uima-altaassa uimassa ja tottakai ottaa kunnon löylyt siihen päälle. Ei aina tarvitse lähteä merta edemmäs polskimaan, kun mahdollisuus siihen löytyy omasta talosta.

Tilat
Tukena Katariinassa on kaksi kotiryhmää: A-portaassa Katariina, jossa on yhdeksän asuntoa. Jokaisella asukkaalla on oma pikkukeittiö. Jokainen saa sisustaa asuntonsa niinkuin itse haluaa, jotta elämä on juuri niin omannäköistä kun vain haluaa.

C-portaassa on Katariinan Ryhmäkoti, jossa asuu viisi henkilöä ryhmämuotoisessa asumisessa. 

Lisäksi kerrostalo-osassa meillä on mahdollisuus tuettuun asumiseen.

Pihamme on suojainen ja puistomainen, ja ihan vieressä on Katariinanlaakson luonnonsuojelualue, jossa on hienot ulkoilumahdollisuudet.

Kiinteistössämme on saunatilojen ja uima-altaan lisäksi Tukena Epitihia, josta ruokamme tulee. Kiinteistömme on esteetön, pyörätuolilla voi liikkua joka paikassa, parvekkeillakin. Hissit ovat puhuvaa mallia. KVPS-kodit Katariina.

Henkilöstö
Katariinan henkilökunnassa meitä on 14 ohjaajaa, vastaava ohjaaja ja palveluyksikön johtaja. Meitä on täällä kaikenikäisiä, jo pitkään joko alalla tai Katariinassa työskennelleitä, kuin myös vasta vähän aika sitten valmistuneita ammattitaitoisia osaajia. Meillä jokaisella on omat mielenkiinnon kohteemme ja vahvat osaamisalueemme, ja kaiken sen lisäksi vahva ammatillisuus ja ammatillinen osaaminen. Olemme hyvällä huumorilla yhteen hitsautunut joukkio, yhteen hiileen puhaltava tiimi. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten työmme teemme ja saamme näin työstämme omannäköistä, vaikka teemmekin sitä asukkaan toiveiden ja tarpeiden lähtökohdasta.

“Elämänmakuista ihmettelyä osaavien ja ammattitaitoisten ohjaajien huomassa, elämänkaaren monessa eri vaiheessa.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 1997
  • sijainti Turun Katariinanlaaksossa
  • 9 asunnon kotiryhmä ja 5 asukkaan ryhmämuotoista asumista
  • mahdollisuus tuettuun asumiseen kerrostalo-osassa
  • 9 asunnossa keittiö
  • kiinteistössä sauna ja uima-allas
  • esteetön, puhuvat hissit
 Katariinan blogi
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot
Tukena Katariina
TUKENA KATARIINA
Meriläistentie 1 A, 20740 Turku
050 365 4184