Skip to content
koivuoksa_alaspain
koivuoksa_alaspain

Tukena Kehärinki

pääkaupunkiseutu, Uusimaa
Postikatu 4, 04400 Järvenpää
040 171 6044

Tukena Kehärinki – omannäköisen elämän mahdollistaja.

Palvelut
Tukena Kehäringin toimintaan kuuluvat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla henkilökohtainen apu ja yksilölliset tukiasumisen palvelut. Kehärinki toteuttaa palveluja yksilöllisiin palvelutarpeisiin perustuen. Palvelu suunnitellaan yhdessä päämiehen, sosiaalityöntekijän ja Kehäringin kanssa. Mahdollistamme osaltamme yhteiskuntaan osallistumisen ja omannäköisen elämän asiakkaillemme. Etsimme jokaiselle asiakkaalle sopivat ammattitaitoiset avustajat ja kunnioitamme asiakkaitamme oman elämänsä asiantuntijoina. 

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu monipuolisesti erilaisista osaajista. Tukiasumisen puolella toimii toimintaterapeutti sekä lähihoitaja. Henkilökohtaisen avun työntekijöitä on monelta eri alalta päätynyt Kehärinkiin tekemään asiakkaidemme arjesta merkityksellistä. Arvostamme erilaisten avustajien tuomaa monipuolista osaamista ja pystymme joustavasti vastaamaan työntekijöiden toiveisiin asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Henkilöstömme on EA-koulutettua ja tekee työtä suurella sydämellä. 

“Läheisen terveiset: lapseni kohdalla palvelujen räätälöinti on tarkoittanut juuri sitä, että hänen kaikkiin haasteisiinsa on vastattu.”
Palveluyksikkö
  • oman näköistä elämää tukevaa palvelua
  • aktiivinen yhteistyö läheisten ja verkostojen kanssa
  • osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta
  • itsenäisemmän elämän tukena

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Tukena Kehärinki

Sara Hätönen

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 171 6044

Tukena Kehärinki

Kehäringin ohjaajat

Puh. 040 621 0360

Tukena Kehärinki
TUKENA KEHÄRINKI
Postikatu 4, 04400 Järvenpää
040 171 6044