Kesän kuulumisia

TUKENA PAULINPUISTO, SALO

Edellisestä blogista onkin jo hetki vierähtänyt ja katkon aikana onkin ehtinyt tapahtua!

Huhtikuussa aloittelimme kesän vastaanottoa nauttien jo erittäin kauniista keleistä ulkoillen Paulinpuiston ympäristössä sekä pihalla. Piha onkin kokenut tänä kesänä ison muutoksen ja ollut kovalla käytöllä.

Työ- ja päivätoiminnan ollessa vielä käynnissä yhteinen aika on rajattua mutta tästä huolimatta olemme saaneet täytettyä illat joko yhteisellä toiminnalla tai yksilöllistä aikaa tarjoten.

Kesäkuu olikin luvalla sanoen helteinen! Myös yhteinen toiminta otti suuren askeleen eteenpäin ensimmäisenä vuoron sai Salon lasten laulukaupunki – tapahtuma, jossa kävimme kuuntelemassa kaunista laulua sekä mahtavia esityksiä. Salon tori onkin ollut koko kesän täynnä mukavia tapahtumia sekä esityksiä, jonne ollut helppo kävellä ihastelemaan ja kuuntelemaan.

Seuraavana saimme Koronasta huolimatta mahtavan mahdollisuuden vuokrata kokonaisen elokuvateatterin koko porukalle ja esitetty elokuvakin valikoitui sovussa.

Kesäkuun kruunasi tietysti juhannus, jota vietettiin paikallaolijoiden toimesta Paulinpuiston omalla altaalla saunoen, grillaten ja juhlien keskikesän juhlaa.

Heinäkuussa kaikille koitti LOMA! Vaikka välillä tuntuikin, ettei laakereillaan lepäämään ehtinyt. Niin paljon oli ohjelmaa myös heinäkuuksi keksitty. Päivittäisten ulkoiluiden lisäksi vietimme Paulinpuiston omaa kesäjuhlaa pihallamme, jonne saimme livemusiikkia Mikko Kuivala & SanKarit muodossa. Tunnelma oli katossa koko juhlan ajan.

Tämän lisäksi koimme jotain kokonaan uutta Paulinpuiston kokoonpanolla, kun jaoimme porukan kahtia ja lähdimme risteilemään Piknikin muodossa! Reissu oli onnistunut ja jo odottelemme elokuussa tehtävää toisen porukan reissua innolla.

Kesästä ja kärpäsistä huolimatta myöskään ohjaajat eivät levänneet paikoillaan, vaan kehitystyötä teemme jatkuvasti. Kevään ja kesän aikana ideoitu asukaspalaveri saatiin kokeiltua käytännössä varsin onnistuneesti! Siinä on jälleen elokuulle tekemistä.

Blogin kirjoitti Joni Heinonen.

Jaa blogi ystävillesi