Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Kesäsuunnitelmia, kuulumisia ja uusi vuodenaikataulu

TUKENA KOIVULA, TURKU

Kesä on täällä, jee! Koivulalaisilla on vielä ensi viikko työtoimintaa ja sitten kesälomille!

Kesäksi Koivulassa suunnitteilla on mm. piknik-risteilyä, kesäteatteria, retkeä kuhankuonolle, Tukena Metsälinnan järjestämälle jalkapalloturnaukselle sekä heidän 10-vuotissynttäreille osallistumista.

Jäätelöauton aikataulut on laitettu tarkasti ylös eli siellä varmasti myös tulee käytyä porukalla, joten jäätelön nautiskelua luvassa runsaasti. Ja jäätelöstä puheen ollen tulevana viikonloppuna suunnitelmissa olisi tehdä itse jäätelöt!

Moni asukkaista mökkeilee ja kyläilee läheisten ja ystävien kanssa. Osalla on vapaa-ajan avustajiensa kanssa kaikenlaisia kesäsuunnitelmia. Osalla on kesällä myös leirejä, joihin he osallistuvat erittäin innolla.

Sellaisia kesäsuunnitelmia ainakin olisi luvassa!

No mitäs Koivulaan muuta kuuluu?

Arki pyörii ja kesälomaa odotellaan kovasti. Viikonloppujen sunnuntaituokiot ovat edelleen monelle asukkaalle viikon odotetuin hetki. Sunnuntaituokioissa ollaan viime aikoina leivottu, käyty kauniissa Katariinanlaaksossa kävelyllä, pelattu lautapelejä, käyty Turun jokirannassa kävelyllä sekä Föri-ajelulla ja kauppatorilla nauttimassa jäätelöt sekä kahvit.

Olemme saaneet Koivulan yhteisiin tiloihin ison valkoisen taulun, joka toimii meillä vuodenaikatauluna. Esimerkiksi nyt taululla on kesäkuukaudet kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Joka kuukauden kohdalle tulevat esille sen kuukauden yhteiset menot ja tapahtumat sekä arkiset omaohjaajan kanssa muistettavat asiat kuten vaikka pyykinpesukoneiden puhdistus tai vaatekaappien siivoaminen. Ennen taulun varsinaista käyttöönottoa fiilistelimme taulua ja taululle ilmestyikin asukkaiden ja ohjaajien toimesta jos jonkinlaista piirrosta (katso kuva 😊 ).

Eräs ilta kävimme pienellä porukalla Koivulan esihenkilön Timon luona kylässä ja kahvittelemassa. Yhtenä iltana teimme pyörälenkin Kaarinan Hovirinnan uimarannan jäätelökioskille ja takaisin, yhteensä kilometrejä tuli noin 10! Mölkkyä ja muita pihapelejä on pelailtu paljon, leffailtojakin pidetty. Grillikausikin on jo korkattu!

Tästä on hyvä jatkaa kesänviettoa! 😊
Koivulan poppoo toivottaa kaikille aurinkoista kesää! ♥

Blogin kirjoitti Roosa Lindholm.

Jaa blogi ystävillesi