Kesätyössä Kesäheinässä

TUKENA KESÄHEINÄ, KAJAANI

“Olen Diana, 17-vuotias. Tulin Tukena Kesäheinään ensimmäistä kertaa vuonna 2019 vastuullisena kesäduunilaisena, silloin minulla ei ollut mitään kokemusta kehitysvammaisista, että se oli ihan uusi kokemus minulle. Olin yhdeksännen luokan TET-jakson myös täällä, mikä kesti viikon. Vuonna 2020 olin täällä Kajaanin kaupunkisetelillä kaksi viikkoa. Vuoden 2021 alussa kysyin, että pääseekö tänne töihin, aloitin täällä hiihtolomalla sijaistyöt. Täällä on tosi mukava olla ja kiva henkilökunta, asukkaatkin ovat aivan mahtavia. Olen aina tykännyt olla täällä ja aina täällä oppii uutta.”

“Heippa! Olen Henna, 16 vuotta. Olen vastuullisessa kesäduunissa Tukena Kesäheinässä 2 viikkoa. Ystäväni suositteli paikkaa minulle joten tartuin toimeen. Työssä olen tutustunut monenlaisiin ihmisiin, henkilökuntaan ja asukkaisiin. Työpaikka on ollut tosi mukava ja henkilökunta tosi ystävällistä ja ihmisläheistä. Olen siivoillut ja touhunnut asukkaiden kanssa. Olen pitänyt työstä tosi paljon ja voisin hyvillä mielin suositella muille tai jopa tulla itse uudestaan.”

“Moi! Olen Ella, kohta 16-vuotias. Ensimmäistä kertaa olin Tukena Kesäheinässä töissä kesällä 2020 vastuullisessa kesäduunissa kaksi viikkoa. Kesätöiden jälkeen sain siivoushommia Kesäheinästä ja kävin täällä kerran viikossa siivoilemassa. Sitten minulle tarjottiin kesäpuutarhurin pestiä kesälle 2021 jonka otin vastaan ilomielin. Kesäpuutarhurin hommat ovat menneet tosi hyvin. Sateisina päivinä olen siivoillut sisällä ja paremmilla keleillä olen puuhaillut ulkona ihanassa puutarhassa. Henkilökunta täällä on tosi mukava ja asukkaat reippaita. Tämä on kyllä ollut aivan mahtava työpaikka, jossa olen viihtynyt todella hyvin.”

Blogin kirjoitti kesätytöt.

Jaa blogi ystävillesi