Skip to content
Lukuaika 2 minuuttia

Koivulan kesä

TUKENA KOIVULA, TURKU
Kiva ja rentouttava kesä sekä pitkä loma on takanapäin. Nyt onkin hyvä hetki muistella mennyttä kesää ja kerrata mitä kaikkea kivaa on ehtinyt tapahtua.

Kesälomalla on muun muassa käyty Itämeren aalloilla perinteisellä Piknik-risteilyllä, pelattu pihapelejä ja lenkkeilty ihanasta auringonpaisteesta nauttien, käyty uimarannalla, leffassa, festareilla sekä tietysti kesäteatterissa. Tämän vuoden kesäteatteriesitys oli upea musikaali Yö-bändin uran alkuvaiheista. Esitys oli hyvin pidetty ja innokkaimmat fanit pukeutuivat bändipaitaan sekä yleisössä rämpyteltiin ilmakitaraa kiivaaseen tahtiin.

Syksyn myötä arkeen paluu on tapahtunut vähitellen. Asukkaiden työt ovat jälleen alkaneet ja harrastusryhmät alkavat jälleen kokoontua kesän tauon jälkeen, mikä palauttaakin taas omanlaisensa tunnelman taloon.

Kesän ajan paussilla olleet asukaspalaverit ovat jälleen alkaneet ja viime viikolla pidetyssä palaverissa valittiin kuukauden teemaksi hyvinkin tärkeä hyvät käytöstavat. Niitä ei voi koskaan korostaa liikaa ja onhan se niin, että toiselle sanottu kiva kehu tai kiitos, kohdatessa suotu hymy tai pieni auttava ele piristää päivää erityisellä tavalla.

Nyt ajatukset on siirretty tulevaan syksyyn ja loppuvuoden tapahtumiin. Tuttuun tapaan suositut sunnuntaituokiot jatkuvat sekä Turun Seudun Karvakaverit aloittavat jälleen vierailut Koivulassa asukkaiden iloksi.

Olemme jälleen hakeneet ja saaneetkin toiminta-avustuksen TSVA:lta ja se käytettiin tänä syksynä koko talon elokuvareissuun. Vuokrasimme salin vain Koivulan asukkaiden käyttöön ja tietysti leffaherkut saadaan myös kustannettua avustuksella. Elokuvateatterireissu on vielä tulollaan ja sitä odotellaan jo kovasti.

Tästä on hyvä jatkaa syksyn viettoa ja alkaa tunnelmoimaan hämärtyvien iltojen saapumista.

PS. Tukena Koivulan Instagram-tilille tuli täyteen 200 seuraajaa kesäkuussa. Jos et vielä seuraa meitä, niin käy katsomassa @tukenakoivula -tililtä meidän iloista arkeamme! 😊

Blogin kirjoitti Sofia.

Jaa blogi ystävillesi