Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Koivumetsän vuosi 2021

TUKENA KOIVUMETSÄ, LAHTI

Vuoden aikana Koivumetsässä on solmittu ystävyyssuhteita, naurettu ja itketty yhdessä, aloiteltu elämää ensimmäisessä omassa kodissa ja eletty omannäköistä arkea.

Vuosi on vaihtumassa, joka antaa hyvän mahdollisuuden vähän muistella vuotta 2021. Tämä oli Koivumetsän ensimmäinen kokonainen vuosi ja värikästä arkea onkin saatu elää. Vuoden kohokohtia muistellessa, monelle nousee mieleen ensimmäisenä retket, joita olemme onneksi päässeet turvallisesti toteuttamaan poikkeusajasta huolimatta. Olemme käyneet esimerkiksi yhdessä uimassa, kotieläinpuistoissa, Valojahdissa Pikku-Veskulla, terassilla lounaalla ja Saippuapajalla tekemässä itse joululahjoja.

Erilaisten retkien lisäksi on kuitenkin tärkeää, että arki on kaikille mielekästä ja omannäköistä. Koivumetsässä arki on aktiivista ja asukkaat haluavat usein olla tekemässä. Välillä keittiöstä tulee herkullinen tuoksu, toisessa hetkessä on iso porukka eteisessä jo ulos lähdössä, joskus pöydät on täytetty askarteluvälineillä ja toisinaan esiin kaivetaan lautapelit. Päivät eivät ole samanlaisia ja ympäriltä löytyy aina ystäviä jakamaan ilon hetkiä. Toivotaan vuodesta 2022 yhtä elämänmakuista!

Iso kiitos vuodesta kaikille yhteistyökumppaneille ja läheisille! On ilo olla yhdessä kanssanne mahdollistamassa hyvää elämää.

Blogin kirjoitti Ronja Kohomäki.

Jaa blogi ystävillesi