Konsernin strategiapalaveri Rovaniemellä

TUKENA HALLINTO

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukenan pohjoisin palveluyksikkö Tukena Vennintähti avaa ovensa Rovaniemen Vennivaarassa syyskuun aikana. Matkustimme hallitustemme ja johtoryhmiemme jäsenten kanssa pohtimaan uuden strategiamme toimeenpanoa Rovaniemelle ja tapasimme samalla uuden kodin henkilökuntaa. Oli ilo nähdä, miten innostuneina uudet työntekijät odottivat asukkaita ja uuden kodin käynnistämistä.

Uuden palvelukodin aloituksessa ja uuden strategian toimeenpanossa on paljon samaa: Tarvitaan vahva perusta, joka rakentuu arvoille. Tarvitaan yhteistä keskustelua ja kohtaamisia, jotta visio hyvästä elämästä toteutuu. Tarvitaan suunnitelmia siitä, miten teemme hyvän elämän arjessa todeksi ja keitä kaikkia tarvitsemme siihen mukaan.

Vennintähden uudet asukkaat ja heidän läheisensä sekä uuden kodin henkilökunta ovat uuden äärellä, niin kuin koko KVPS-konsernin henkilökunta uuden strategian äärellä. Uutta on hyvä rakentaa vahvuuksillemme, joita ovat yhteisöllisyys ja yhteistoiminnallisuus. On tärkeää ottaa kaikki mukaan yhteiseen keskusteluun siitä, miten yhdessä teemme arjessa tavoitteemme todeksi.

Blogin kirjoitti Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kehittämistoiminnan johtaja Petra Rantamäki.

Jaa blogi ystävillesi