Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Kultakangas

Kankaanpää, Satakunta

Kelankaari 6, 38700 Kankaanpää
040 630 2168

Tukena Kultakangas – iloisia ihmisiä, arjen askareita ja oman elämän opiskelua. Kultakankaalla ohjaajat ovat läsnä, kulkevat tukena arjessa ja vapaa-aikana.

Palvelut
Kultakankaalla eletään elämää yhdessä ja yksilöllisesti. Liikunnallisuus, retket ja harrastukset luovat arkeemme energisyyttä ja hyvää oloa.

”Kultakankaan kultaisia päiviä, mahtuu tähän taloon paljon ääniä, onko edes totta, että ystäviä näin monta. Ohjaajat saa aurinkoiseksi päivänkin harmaan, itkut ja naurut kera kaverin armaan. päivittäin uusia asioita opimme, arjen sankareita pian olemme.” -Asukas.

Kultakangas sijaitsee rauhallisella asuinalueella noin kilometrin päässä torilta. Viereisellä tontilla on kuntoutuskeskus, jonka palveluita käytämme säännöllisesti; uidaan ja keilataan. Lenkkeilyreitti alkaa heti ovesta ulos astuttaessa ja reitin varrelta löytyy laavu, jossa on mukava istahtaa. Takapihan terassit ja nurmialueet luovat mahdollisuuden auringosta nauttimiseen ja grillailuun, vuodenajasta riippumatta. Iltaisin lauletaan karaokea tai rentoudutaan sohvan kulmassa.

Kultakankaalla saa olla juuri sellainen kuin on tehdä juuri niitä asioita, jotka itsestä tuntuvat tärkeiltä – elää omannäköistä elämää.

Tilat
Kultakankaalla on kolme kotiryhmää, joissa kussakin on viisi vuokra-asuntoa. Asunnoissa on minikeittiö/olohuone, wc/suihku -tila sekä makuualkovi. Asuntonsa on jokainen sisustanut itse oman näköisekseen kodiksi.  Kotiryhmissä on yhteinen olohuone/keittiö ja koko talon yhteisesti käytettävänä on pesuhuone- ja saunatilat. Kaikista kotiryhmistä on kulku joko terassille tai piha-alueelle. KVPS-kodit Kultakangas.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu seisemästä ohjaajasta, yhdestä ohjaaja (AMK) ja vastaavasta ohjaajasta sekä johtajasta. Haluamme tuoda työhön oman osaamisalueemme, parantaa osaamistamme kouluttautumalla ja tukea asukkaiden toiveiden toteutumista.

Asukkaiden yhteiset ja yksilölliset retket, tapahtumat ja kulttuuri ovat osa työtämme. Niitä voidaan yhdessä suunnitella ja järjestää puitteet tarpeen mukaisiksi. Keksitään yhdessä keinoja osallistua.

“Talossa kuuluu puheen sorina ja iloisuus välittyy ketjureaktiona.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2015

  • kolme 5 asunnon kotiryhmää

  • avarat ja esteettömät tilat

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Tukena Kultakangas

Anna Sippola

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 643 1976

Tukena Kultakangas

Kultakankaan ohjaajat

Puh. 040 630 2168

Tukena Kultakangas
TUKENA KULTAKANGAS
Kelankaari 6, 38700 Kankaanpää
040 630 2168