Kultasiipi 1-v!

TUKENA KULTASIIPI, JYVÄSKYLÄ

Tukena Kultasiipi täytti keskiviikkona 19.8. yhden vuoden. Vallitsevan tilanteen vuoksi emme pystyneet juhlistamaan ensimmäistä toimintavuottamme yhdessä läheisten kanssa, joten juhlimme Kultasiiven väen kesken.

Kultasiiven ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon ilon ja onnistumisen hetkiä sekä mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä. Olemme oppineet tuntemaan niin lapsia, perheitä, yhteistyökumppaneita kuin työkavereitakin. Työyhteisö on hitsautunut yhteen ja osaa hyödyntää kunkin ohjaajan mielenkiinnonkohteita ja erityisosaamista. Jokainen työntekijä täydentää osaamisellaan ja persoonallaan työyhteisöä.

Vuoden aikana olemme hyödyntäneet lähialueen ulkoilumaastoja sekä palveluita monipuolisesti. Valitettavasti koronavirus rajoitti moniin tapahtumiin osallistumista, mutta onneksi keksimme muita keinoja nauttia keväästä ja kesästä.

Tietysti vuoteen on sisältynyt myös haasteita sekä oppimisen kokemuksia. Kultasiiven aloittaessa toimintaansa, muutamia huoneita oli vielä vapaana, mutta vuoden mittaan yksikköön on muuttanut uusia lapsia ja nuoria. Jokainen heistä on osaltaan opettanut meitä ja on ollut ilo tutustua heihin.

Tässä kuvia kuluneen vuoden varrelta.

Blogin kirjoitti Saara Peräinen ja Jenni Partanen.

Jaa blogi ystävillesi