Kun Tukena Epilä muuttaa Epilästä, voiko sen nimi olla enää Tukena Epilä?

TUKENA EPILÄ, TAMPERE

Epilän toimintakeskus on toiminut samassa kiinteistössä Epilänharjun puiden katveessa vuosikymmeniä. Lähivuosina päiväaikaisen toiminnan toteuttamista on kuitenkin näissä tiloissa haastanut erityisesti tilojen esteettömyyteen liittyvät puutteet ja sokkeloisuus.

Uusia tiloja Epilän toiminnalle etsittiin pitkään. Länsi-Tampereelta ei löytynyt sopivia tiloja ja etsintäaluetta laajennettiin myös Tampereen keskustan suuntaan. Siellä onneksemme vihdoin tärppäsi ja uudet, yhdessä kerroksessa olevat tilat, löytyivät hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Uusien tilojen osoite on Sumeliuksenkatu 18, eli ne ovat hyvin lähellä kauppakeskus Tullintoria sekä Tulppaanitaloa. Lähellä sijaitsevat lisäksi Sorsapuiston ulkoilumahdollisuudet, kirjastot, museot ja taidenäyttelyt. Meille epiläläisille aukeavat uudet mahdollisuudet, kun kävelymatkan päässä löytyvät kaikki kaupungin keskusta-alueen tarjoamat palvelut.

Epilällä on pitkät juuret ja paljon on jo ehditty tekemään. Parhaillaan suunnittelemme yhdessä Epilän henkilöstön ja asiakkaiden kanssa mitä tulevaisuudessa haluamme uusissa tiloissa tehdä.

Yhteen ongelmaan kaipaamme kuitenkin erityisesti apua.

Vielä emme ole nimittäin keksineet mikä paikkamme nimi tulevaisuudessa voisi olla. Haluaisimme, että toiminnan pitkä tausta Epilässä tulisi jollakin tavalla näkyviin, mutta nimenä Epilä johtaisi ihmisiä kuitenkin väärälle puolelle kaupunkia. Remontti on nyt alkanut ja alkuvuodesta on edessä odotettu muutto, mutta mikä uudelle paikalle nimeksi.

Haluaisitko sinä auttaa meitä? Mikä tulee Tukena Epilästä kun se muuttaa Tullin alueelle? Kaikki vinkit otamme kiitollisina vastaan!

Tutustu Epilän toimintaan, ota meihin yhteyttä ja ehdota uutta nimeä!

Blogin kirjoitti Sanna Piitulainen.

Jaa blogi ystävillesi