Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Lamminrannan juhlavuosi

TUKENA LAMMINRANTA, FORSSA

Kymmenen vuotta sitten Lamminrannan asumispalvelut avasivat ovensa 15 erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle. Asukkaat asuvat Lamminrannassa omissa kodeissan, henklökunta tukee ja auttaa arjessa ympäri vuorokauden. Lamminrannan läheisyydestä löytyvät terveyskeskus, sairaala ja kauppa. Matka kaupungin keskustaan ei ole pitkä, joten torikahvilla, tai isommassa marketissa käyminen on sujuvaa yhdessä asukkaiden kanssa. 

Kymmeneen vuoteen on mahtunut paljon. Elämä Lamminrannassa on rauhallista ja leppoisaa, elämme täysillä kaikki arkeen kuuluvat tunteet ja tilanteet.

Osa asukkaista käy päivätoiminnassa, elokuvissa, konserteissa, harrastuksissa, jääkiekko-otteluissa, laivalla, huvipuistoissa ja monessa muussa tapahtumassa, kukin omien mieltymystensä mukaan. Ohjaajien apuna mahdollistamassa tämän kaiken ovat henkilökohtaiset avustajat, läheiset ja tulkit. Kotona järjestetään virikkeitä erilaisten teemajuhlien, peli-iltojen, ulkoilun ja vaikka makkaranpaiston merkeissä.

Lamminrannassa on lupa unelmoida! Ohjaajat ovat olleet mukana tukemassa ja toteuttamassa asukkaiden unelmia. Ohjaajien lemmikit ovat mahdollistaneet eläinvieraat ja sitä kautta rikastuttaneet asukkaiden arkea. Vierailulla on käynyt muun muassa, kesäkanit, poni, koiria ja akvaariotakin ylläpidettiin hetken aikaa yhdessä asukkaiden kanssa.

Tukenan arvot ovat osa jokapäiväistä arkeamme!

Hyvää syntymäpäivää Lamminranta

Jaa blogi ystävillesi