Skip to content

Tukena Lamminranta

Forssa, Kanta-Häme
Kujalankatu 1, 30100 Forssa
040 196 5938
Tukena Lamminranta – hyvää ja turvallista arkea, elämää omassa kodissa ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana.

Palvelut
Tukena Lamminranta tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 15 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Asukkaat asuvat Lamminrannassa omissa kodeissaan ja ammattitaitoinen henkilökunta tukee ja ohjaa heitä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn sekä terveyden edistämisessä ja ylläpitämisessä. Hyvä ja turvallinen arki on meidän päämäärämme.

Elämä Lamminrannassa on rauhallista, mutta elämme täysillä kaikki arkeen kuuluvat tunteet ja tilanteet. 

Tilat
Tilat muodostuvat kolmesta viiden asunnon ja tupakeittiön muodostamasta kotiryhmästä sekä yhteisistä palvelutiloista. Jokainen asukas voi tehdä omasta kodistaan omannäköisen.  Yhteisissä tiloissa voi viettää aikaa muiden seurassa, käydä mielenkiintoisia keskusteluja tai kuunnella muiden juttuja – ja kyllä, voi olla omassakin asunnossaan rauhassa yksinään. Lisäksi asukkaiden käytössä ovat sauna- ja peseytymistilat, pyykkihuoltotila, yhteinen takapiha ja jokaisessa kotiryhmässä oma terassi sekä piharakennuksessa varastotilat. KVPS-kodit Lamminranta.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu ohjaajista, vastaavasta ohjaajasta ja palveluyksikön johtajasta. Työyhteisö on nuorekas ja ammattitaitoinen sekä kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti. Teemme työtä omalla persoonallamme ja jokaisella on omat vahvuutensa ja osaamisalueensa. Henkilöstöllä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa oman työn tekemiseen asukkaiden tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Työyhteisömme voimavara on vahva yhteisöllisyys, meillä on yhteinen päämäärä ja tahtotila tehdä työtä asukkaidemme parhaaksi.

“Täällä me olemme helposti lähestyttävissä ja vieraanvaraisina otamme sinut hymyillen vastaan.”
Palveluyksikkö
  • sijainti Forssan keskustassa
  • kolme viiden asunnon kotiryhmää
  • palvelut lähellä
  • yhteinen iso takapiha
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot
Tukena Lamminranta
TUKENA LAMMINRANTA
Kujalankatu 1, 30100 Forssa
040 196 5938