Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Loppuvuoden kuulumisia Koivulasta

TUKENA KOIVULA, TURKU

Vuosi 2022 lähenee loppuaan ja se on sisältänyt kaikkea mukavaa puuhaa.
Koivulassa niin asukkaat kuin henkilökuntakin valmistautuvat joulun tuloon.

Kuluneen kuukauden aikaa Koivulassa on valmistauduttu ottamaan joulu vastaan; talo on koristeltu tontuin ja jouluvaloin, on askarreltu kortteja ja pipareita koristeltu. Myös osa asukkaista on käynyt joululaulukonsertissa kuuntelemassa Luminos-kuoroa ja muutamat raskaammasta musiikista pitävät asukkaat Raskasta Joulua -konsertissa. Kävimme myös Killin yhdistyksen joulujuhlassa. Siellä ruoka oli tuttuun tapaan herkullista ja tanssilattialla pyörähdeltiin hyvän musiikin tahdissa. Lisäksi perinteikkäillä Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla on tietysti vielä käytävä.

Läheisten kanssa koko Koivulan porukka kokoontui vielä glögien ja herkullisten, itsetehtyjen torttujen merkeissä muistelemaan kulunutta vuotta ja juhlistamaan tulevaa joulua. Sää oli todellakin kauniin talvinen, pieni pakkanen lisäsi tunnelmaa ja sai posket punoittamaan ihanasti.

Uusi vuosi uusine kujeineen on aivan nurkan takana ja se tuo mukanaan varmasti kaikkea mukavaa. Tammikuulle on jo sovittuna kovasti odotettu kaverikoirien vierailu.

Blogin kirjoitti Sofia.

Jaa blogi ystävillesi