Martinkaaren päivätoiminta

TUKENA MARTINKAARI, HYVINKÄÄ

Suomessa päädyttiin maaliskuun puolivälissä koronan leviämisen estämiseksi rajoittamaan ihmisten liikkumista ja kokoontumista. Näin ollen työ- ja päivätoiminnat, kirjastot, elokuvateatterit, harrastustilat- ja paikat, uimahallit, kerhotilat yms. sulkivat ovensa. Eikä asukkaat voineet läheisiäkään nyt samalla tavalla tavata. Ohjaajat on myös käyneet asukkaiden puolesta kaupassa ja apteekissa. 
Eli Martinkaarelaisten arki muuttui hetkessä.

Nyt oli siis keksittävä mitä kivaa tekemistä keksii ihan omassa kodissa ja näin ollen Martinkaaressa alettiin järjestämään päivätoimintaa arkisin pari tuntia.

Päivätoiminnassa on tietenkin ulkoiltu mahdollisimman paljon ja pääsiäisen lähestyessä ulkoilun yhteydessä kävimme keräämässä pajunkissoja ja niitä koristeltiin keväisin värein. Ollaan pidetty erilaisia pelihetkiä ja visailuja. Yhtenä visailun aiheena oli tunnistaa julkkis. Välillä ollaan myös jumpattu.

On myös tehty taikataikinaa ja siitä muotoiltu erilaisia hahmoja ja muotoja. Ja tietenkin maalattu vielä kivan näköisiksi. Ja kaikenlaista muutakin ollaan askarreltu, tehtiin esimerkiksi unelmakartat leikkaamalla lehdistä kuvia.

Tällä viikolla maalattiin kukkaruukkuja, joihin istutimme samettiruusujen taimet. Samettiruusujen siemenet oli kylvetty jo aiemmin.

Vappukin saapui ja sitä juhlittiin tuttuun tapaan koristelemalla yhteiset tilat ilmapalloilla ja serpentiineillä. Vappuna vähän herkuteltiin simalla ja munkeilla sekä tilattiin pizzat.
Ja tietty ollaan muistettu koko ajan turvavälit ja käsienpesu.

Blogin kirjoitti Hanna.

Jaa blogi ystävillesi