Menneitä vuosikymmeniä fiilistelemässä Kuralan kylämäessä

TUKENA POPPELI, TURKU

Kuralan Kylämäki, elämää 1940–1950 -lukujen väliltä.

Poppelissa on taas retkeilty!

Haluamme taas jakaa ihania kuvia ja kokemuksia kesän retkistämme, ja tässä tällä kertaa vuorossa pitkäaikaisen sijaisemme Iinan ja asukkaidemme kirjoittama blogiteksti, joka aiheena tällä kertaa retki muutaman kilometrin päähän Kuralan kylämärkeen.

Arki on palannut myös meille Poppeliin. Kesä tuntui menevän nopeasti, vaikka poikkeuksellinen kevät ja kesä toivat oman mausteensa. Siitä huolimatta teimme retkiä lähelle sekä hiukan kauemmaksi ja vietimme aikaa yhdessä.

Heinäkuussa lähdimme koko porukan voimin Kuralan Kylämäkeen retkeilemään. Kuralan Kylämäki on Turun kaupungin omistama museo- ja kulttuurivirkistysalue, sieltä löytyy kaikkea 1940–1950 -lukujen väliltä.

Lämpimän päivän takia lampaat ja lehmät olivat varjossa piilossa, niitä emme kauheasti nähneet, mutta vanhasta kanalasta näimme kanoja. Kuralan Kylämäessä voi nauttia myös kahvilan antimista tai omista eväistä. Olimme kuitenkin juoneet juuri ennen retkelle lähtöä päiväkahvit asumisyksikön puolella, jotenka suuntasimme myöhemmin Turun keskustaan syömään.

Palataan taas pian uusilla seikkailuilla blogimme ääreen!

Blogin kirjoitti Iina Hintsala.

Jaa blogi ystävillesi