Moi!

TUKENA KULTAKANGAS, KANKAANPÄÄ

Mä oon Sari ja työskennellyt Tukenalla, Kultakankaalla alusta asti. Pidän siis itseäni ns. alkuasukkaana ja voin kertoa, että olen viihtynyt työssäni, enkä pois lähtisi kulumallakaan.

Meitä vanhoja on jokunen jäljellä ja kutsummekin itseämme kehäraakeiksi pilke silmäkulmassa. Ikäjakauma on 20–50+ -vuotta ja kaikki kuulumme nuorekkaaseen, energiseen toisiamme täydentävään työyhteisöön.

Vankka kokemus ja avoin mieli on hyvä yhdistelmä ottaa uusia ideoita vastaan ja kehittää niitä työyhteisön voimin -> yhdessä! Jokaisen vahvuudet on huomioitu ja saamme toimia juurikin omalla persoonallisuudellamme. Lisäksi olemme hyvin opiskelijamyönteinen yhteisö; heiltä tarttuu aina jotain uutta, oppien itsekin lisää ohjauksen lomassa.

Asukkaat ovat pääosassa, tietenkin!!! Heidän arjen sujuvuudesta pidämme huolta. Kotipäiviä siivouksineen, asiointeineen ja ulkoiluineen, aina on aikaa, kiirettä emme tunne. Joskus vaan olemme läsnä ja kuuntelemme ilot sekä surut, selvittelemme suhdekiemuroita ja tuemme osallisuutta.

Läheisyhteistyö kuuluu arkeemme, emme unohda asukkaidemme tärkeitä tukiverkostoja, vaan pidämme huolta, että he ovat vahvasti mukana toiminnassamme.

Haastattelin neljää asukastamme, miksi meille kannattaa tulla töihin ja tässä heidän puheenvuoronsa:

  • täällä on motivoitunutta henkilökuntaa, jotka pysyvät kartalla asioista. Ohjaajat ovat yhtälailla ihmisiä, kuin me asukkaatkin.
  • on jo hyviä, ei mahdu joukkoon enempää
  • aina on hyvä tutustua uusiinkin ja ne neuvoo jotain
  • kiitollinen kaikista ja yks juttu, jos joku päivä lähden töitten jälkeen jotain hakeen, vaikka pankis käydä tai haudalla, niin ettei kynttilä jää taskuun, se uus vois sen huolehtia!

Mikset siis sinäkin liittyisi joukkoomme ja olisi yksi hyvän elämän mahdollistaja?

Blogin kirjoitti Sari Mäki.

Jaa blogi ystävillesi