Muutoksen tuulia

TUKENA KAARIKATU, MÄNTTÄ-VILPPULA

“Taasko joku lähtee?”, kuulee usein kysyttävän sote-alan työpaikoissa. Lähtemiselle voi olla monia syitä, osa henkilökohtaisia ja työstä tai työnantajasta riippumattomia. Lähteminen ei aina tarkoita sitä, etteikö tykkäisi työstään. Minä lähden, koska tykkään valtavasti työstäni ja arvostan työnantajaani.

Lähden, koska haluan viedä eteenpäin tietoa. Tietoa siitä, miten viihdyin Kaarikadulla ja Tukenalla. Tietoa meidän erityisestä alasta. Kertoa muillekin, miten juuri meillä arvostetaan työntekijää, asiakasta ja heidän läheisiään. Miten meillä jokainen saa tehdä työtä omilla vahvuuksillaan. Miten meillä resursseja kohdistetaan hyvän elämän mahdollistamiseen, kehitysvammaisten asioiden eteenpäin viemiseen ja alan hyvien käytäntöjen kehittämiseen.

Kehittämisestä esimerkkinä on organisaatiomme uusi työtehtävä, johon lähden. Tulevassa työssäni saan kertoa muillekin, miten hyvin viihdyin edellisessä työssäni. Ehkä saadaan just sut innostumaan kokeilemaan työntekoa alalla ja meillä. Erityisen innoissani olen siitä, että pääsen tekemään tätä työtä juuri KVPS-konsernille. Arvostan suuresti sitä, että meillä saa tehdä työtä asiakaslähtöisesti ja arvojensa mukaisesti hyvillä resursseilla.

Positiivisin muutosterveisin,
Kaarikadun ohjaaja AMK ja tuleva rekrytointikoordinaattori Kiia

Blogin kirjoitti Kiia Hurme.

Jaa blogi ystävillesi