Nyt on freesiä ja raikasta (ja pinkkiä!)

TUKENA POPPELI, TURKU

Poppelin asukkaiden asunnot ja ovat ottaneet vuosikymmenten ohikiitämisen yllättävän hyvin vastaan. Toki aika ajoin pientä pintaremonttia on ollut aiheellista asuntoihin tehdä. Tälle kertaa vuorossa oli tuttuna Blogi-kasvonakin vilahdelleen asukkaamme asunto.

Alkuperäisasukkaamme muisteli alkuperäisohjaajamme kanssa (kyllä, molemmat saapuneet taloon vuonna 1988!), että tapetit olisivat saattaneet olla ihan alusta asti, joten korkea aika olikin ilmettä hieman raikastaa.

Tukena Poppelin tilat ovat kodinomaisuudellaan sen verran napakat, että ylimääräisiä huoneita ei kiinteistössä ole, minne majoittua remontin ajaksi. Näppärät ohjaajamme toteuttivatkin yhteistilaan särmein ja kankain ihanan pienen “unipesän”, jossa asukas viihtyi varsin mainiosti! Olisi varmaan viihtynyt pidempäänkin…

Yhdessä oma-ohjaajan kanssa katsottiin tapetin kuosi valmiiksi ja kahden hengen remottiryhmä tuli pintaremontin toteuttamaan. Viikossa tuli valmista. Tapettia tuli vain yhdelle seinälle, ns. tehosteseinälle. Lopputuloksesta ei olisi voinut enää enempää asujansa näköinen tulla!

Pinkkiyden määrä saattaisi olla joillekin liikaa, mutta tälle asukkaalleemme ei voi olla liikaa pinkkiä väriä elämässä!

Ihanaa pinkkiä keväänjatkoa kaikille !

Blogin kirjoitti Sanna Santala.

Jaa blogi ystävillesi