Paljettien kimallusta ja kuppikakkuja

TUKENA POPPELI, TURKU

Meillä Poppelissa on aina osattu juhlia! Yksikön pitkäaikaisimmat asukkaat ovat olleet osa Poppelin bile-väkeä jo peräti 30 vuoden ajan! Blogin pääkuvassa muutama heistä.

Aina on syytä juhlaan! Meillä ainakin.

Syksyn värit ovat aistittavissa myös täällä meillä Poppelissa. Suuntana seuraavaksi on talven tuulet ja joulukin lähestyy kovaa vauhtia, siitä tulette näkemään monia kuvia! Ei vielä mennä sinne asti, nautitaan ensin tästä hetkestä ja näistä ihanista loppusyksyn väreistä.

Poikkeuksellisesta syksystä huolimatta Poppelissa on keretty jo juhlimaan muutamiakin syntymäpäiviä (2 x 50-v.!!!) asukkaiden ja henkilökunnan kesken – aihe kakkukahveille löytyy aina. Joskus syy on syntymäpäivät, nimipäivät tai muuten vain elämästä nauttiminen – sellainen meillä osataan.

Yhdessä leipominen ja tekeminen on meillä arjessa läsnä. Poppelin väki on varsin ahkeraa leipomaan ja harva se päivä yksikön ovesta tultaessa voi aistia ihanan tuoreen sämpylän tai pullan tuoksun.

Toivotaan, että tämä Korona-aika saadaan yhdessä selätettyä mahdollisimman pian, jotta pääsemme taas pitämään juhlia yhdessä meille rakkaiden ihmisten kanssa!

Blogin kirjoitti Poppelin juhlakansa.

Jaa blogi ystävillesi