Paluu Kaarikadulle

TUKENA KAARIKATU, MÄNTTÄ-VILPPULA

Uusi vuosi toi kohdalleni sen mitä olin jo kauan kaivannut – sain palata entiseen työhöni takaisin Kaarikadulle.

Kolme vuotta sitten, kun lähdin katsomaan mitä muuta elämä minulle tarjoaa niin lähtiessäni sanoin, etten paina ovea perässäni kiinni vaan jätän sen raolleen. Muutaman kerran kävin kyläilemässä, näin kaarikatulaisia kylällä, yhteys ei koskaan katkennut. Jäi ikävä, josta ajatus takaisinpaluusta alkoi pyöriä mielessä.

Parasta Kaarikadulla ovat asukkaat. Hurmaavia persoonia ja aitoja ihmisiä iloineen ja suruineen. Saan tehdä työtäni heidän kodissa ja juuri sellaisena kuin olen.

Työkavereina on huipputiimi, jossa jokainen arvostaa toista. Helppo tulla joukkoon mukaan ja tietää että aina voi luottaa työkaveriin. Osataan puhua ja olla reiluja toisia kohtaan. Tukena työnantajana huomioi työntekijän monin tavoin. Työvuorosuunnittelu toimii, henkilöstömitoitus on kohdillaan, tuetaan työssä jaksamista ja arvostetaan työntekijää.

Saan tehdä työni omalla tavallani ja omana persoonana. Saan antaa asukkaille juuri sen tärkeän ajan, kohdata ja olla läsnä. Ohjaajana saan luoda asukkaille turvalliset puitteet elämään, osallistaa heitä kyläläisiin ja kylän tapahtumiin sekä rakentaa ja pitää yllä verkostoja ja tehdä yhteistyötä läheisten kanssa.

Työ täyttää ison osan elämästä ja työstä saa nauttia. Siksi tulin takaisin – mukaan hyvään elämään ja tästä olen ikionnellinen.

Blogin kirjoitti Pirjo.

Jaa blogi ystävillesi