Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Paulinpuisto

Salo, Varsinais-Suomi

Turuntie 27, 24240 Salo
040 627 9143

Tukena Paulinpuisto – menevää meininkiä kaupungin sykkeessä. Paulinpuistossa on tilaa elää omannäköistä elämäänsä ammattitaitoiset ohjaajat vierellä, hyvässä elämässä mukana kulkien.

Palvelut
Paulinpuiston asumispalveluyksikkö on suunniteltu vastaamaan paljon hoidollista apua, erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevien aikuisten kehitysvammaisten asumiseen liittyviin tarpeisiin. Meillä on upouudet tilat aivan Salon keskustassa kaikkien palveluiden lähellä.

Kesäisin pääsemme nautiskelemaan iltatorille hyvästä musiikista ja toriherkuista ja talvisin voimme vaikka lähteä shoppailemaan läheiseen kauppakeskukseen, käydä leffassa tai poiketa vaikka keilaamaan. Voimme ulkoilla jokirannan katuja fiilistellen tai vaikka Teijon Kansallispuistossa rennosti reippaillen. Omalle, suojaiselle sisäpihallemme alamme kevään tullen luomaan omaa ruukkupuutarhaamme, josta voi sitten napata mansikan suuhunsa tai taittaa salaatinlehden voileivän päälle.

Tilat
Paulinpuisto on 4-kerroksinen pienkerrostalo, jossa on yhteensä 18 asuntoa, jotka muodostavat kolme kotiryhmää eri kerroksiin. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteensä kuusi asuntoa. Kaikissa asunnoissa on makuualkovi, pieni olohuone, minikeittiö sekä WC/kylpyhuone. Jokaisella kotiryhmällä on käytössään omat keittiö- ja oleskelutilat sekä iso lasitettu parveke.

Alimmassa kerroksessa on yhteinen sauna ja iso kylpyhuone pukuhuonetiloineen, josta pääsee sisäpihalle mukavasti vilvoittelemaan löylyjen lomassa. Esteetön ja aina sopivan lämpöistä vettä täynnä oleva uima-allas on kylpyhuoneen yhteydessä kaikkien asukkaiden vapaassa käytössä.

Yhdessä voimme kokoontua isoon olohuoneeseen TV:tä katselemaan tai heittäytyä aurinkokeinuun äänikirjoja kuuntelemaan. Kerhotilan pöydän ääreen voi rauhoittua lautapelejä pelailemaan tai keskittyä askartelemaan ja taiteilemaan. KVPS-kodit Paulinpuisto.

Henkilöstö
Yksikön johtajan lisäksi energinen ja tarmokas henkilöstömme koostuu vastaavasta ohjaajasta sekä 18 ohjaajasta. Monimuotoinen työyhteisömme omaa niin terveydenhuollon kuin sosiaalialan osaamista sekä laajakirjoista työkokemusta hoiva-alalta. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työpäivänsä sisältöön ja kulkuun asiakkaiden yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Työyhteisönä pyrimme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.

“Voimme ulkoilla jokirannan katuja fiilistellen tai vaikka Teijon Kansallispuistossa rennosti reippaillen.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2019

  • sijainti Salon keskustassa

  • kolme 6 asunnon kotiryhmää

  • kaikissa asunnoissa oma minikeittiö ja kylpyhuone/WC

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Tukena Paulinpuisto

Joni Heinonen

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 627 9143

Tukena Paulinpuisto

Paulinpuiston ohjaajat

Puh. 040 836 6941

Tukena Paulinpuisto
TUKENA PAULINPUISTO
Turuntie 27, 24240 Salo
040 627 9143