Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Poppelin ihanat karvaystävät

TUKENA POPPELI, TURKU

HÄNNÄN HEILUTUSTA JA MÄRKIÄ PUSUJA…

POPPELISSA ON AINA VIERAILLUT PALJON OHJAAJIEN SEKÄ LÄHEISTEN KOIRIA. KUN TULET POPPELIIN JA KUULET KYNSIEN RAPINAA LATTIAA VASTEN, NÄET ILOISESTI HÄNTÄÄ HEILUTTAVAN KARVAISEN KAVERIN JA SAAT MÄRÄN PUSUN KÄDELLE… PAKKO HYMYILLÄ, HYMY TULEE AUTOMAATTISESTI.

Kun koiraa silittää tulee hyvä olo, silloin ihmisellä erittyy lisää oksitosiini-hormonia. Tämä mielihyvän kokemus vähentää stressiä, laskee verenpainetta ja ikävät asiat unohtuvat ainakin hetkeksi. Eli koiran silittäminen lisää terveyttä ja hyvinvointia.

Poppelin koiravierailijat ovat kaikille tuttuja, ne tunnetaan nimiltä, tiedetään niiden rotu ja luonteenpiirteitä ja kaikenlaisia juttuja niiden elämästä.
Koirien touhujen seuraaminen sekä pehmoisen turkin silittäminen tuo paljon iloa Poppeliin. Koiran omistajan värikkäät tarinat koiran touhuista ovat asukkaista mielenkiintoista kuultavaa. Keskustelua riittää kuten myös monia kysymyksiä ja ihmetyksiä. Asukkaiden elämän varrella koetut koirakokemukset puhuttavat myös ja elävät muistoissamme. Poppelin asukkaat lähettävät aina terveisiä koirille ja kysyvät koirien arjen kuulumisista. Sanotaan että koira on ihmisen paras ystävä!

Karvaiset ja karvattomat ystävämme:
Portugalin Podengot: Sihteerikkö Sivi, Stella, Luna
Boxeri: Ukko
Moro (monirotuinen Basset/Berni/ Labbis) Ruusa
Moro (monirotuinen Corgi/ Russel) Hertta
Beagle: Aino
Amerikan karvaton terrieri: Usva ja Helmi

KAUNISTA SYKSYÄ SINULLE JA MUKAVIA HETKIÄ PÄIVÄÄSI!

Blogin kirjoitti Johanna Alonen ja Petri Talvitie, Marjaliisa Mikkola ja Sylvia Niva.

Jaa blogi ystävillesi