Pyjamabileet

TUKENA KOIVULA, TURKU

Koivulan asukkaiden pikkujouluja vietettiin tänä vuonna pyjamabileet teemalla. Meillä on Koivulan alakerrassa hieno ja iso harrastetila, joka sopi tähänkin käyttöön loistavasti. Siellä pystyimme viettämään pikkujouluja yhdessä koko porukka, mutta kuitenkin mahdollisimman väljästi nyt poikkeustilan takia.

Koivulan ohjaajat ovat syksyn aikana järjestelleet, sisustaneet ja uudistaneet harrastetilaa käytännöllisemmäksi ja kotoisamman näköiseksi. Yksi ohjaajista on asukkaiden kanssa tehnyt askarteluprojektina alakertaan takkaa, joka on vielä hieman kesken, mutta on jo nyt todella hieno ja näkyy tämän blogikirjoituksen kuvassakin. Kyllä siis kelpasi järjestää pikkujoulut hienossa harrastetilassamme! Yhdessä asukkaiden kanssa koristeltiin harrastetila vielä pikkujoulu kuntoon jo muutama päivä ennen juhlia, jotta tunnelma saatiin sitäkin kautta kohdilleen.

Lauantaina on yleensä Koivulassa saunapäivä, joten lauantainen pikkujoulupäivä aloitettiin saunomalla. Saunan jälkeen oli hyvä vetää pyjamat päälle sekä tonttulakit päähän ja siirtyä jouluiseksi koristeltuun harrastetilaan odottelemaan pikkujoulujen alkua.

Pikkujouluissa kahviteltiin, herkuteltiin, pelailtiin lautapelejä sekä biljardia, tanssittiin ja laulettiin jouluisen musiikin tahdissa ja lopuksi rentouduttiin patjoilla maaten, kun taustalla soi rentouttava musiikki.

Hienosti oli kaikki pukeutuneet joko pyjamaan tai oloasuun eli teema toteutui kivasti. Kaikilla näytti olevan hauskaa ja palautettakin tuli, että mukavat pikkujoulut oli!

Blogin kirjoitti Roosa Lindholm.

Jaa blogi ystävillesi