Avoimet Työpaikat

Tukena työnantajana

Työharjoittelu ja opinnäytetyö

Avoin
hakemus

Avoimet työpaikat

Haemme kokeneita ammattilaisia ja vastavalmistuneita henkilöitä sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin tuottamaan Hyvä Elämä -palveluita asiakkaillemme. Vaikka pyrimmekin tarjoamaan aina vakituisia työsuhteita, tarvitsemme aika-ajoin myös määräaikaisia työntekijöitä niin pidempi- kuin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Haemme osaavia ja työhönsä motivoituneita henkilöitä. Tärkeintä on asenne ja halu olla mukana asiakkaidemme hyvässä elämässä. Jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole vapaana sinulle sopivaa tehtävää, otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi.

Avoimet työpaikat juuri nyt:

KVPS Tukena Oy työnantajana

Meitä tukenalaisia on noin 600 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Joukkoomme ovat tervetulleita niin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin ammattilaiset. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Haasteellisen ja arvokkaan työtehtävän lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme esimerkiksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy muodostavat yhdessä KVPS-konsernin. KVPS Tukena Oy:n tavoitteena ei ole tehdä voittoa ja maksaa osinkoja Palvelusäätiölle, vaan huolehtia laadukkaista ja jatkuvista palveluista kehitysvammaisille ihmisille, joihin läheiset voivat luottaa. Juuremme ovat omais- ja kansalaisjärjestö Kehitysvammaisten Tukiliitossa, joka perusti vuonna 1992 Palvelusäätiön. Tukiliitto-perheeseen kuuluminen antaa meille syvää ymmärrystä kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä tarpeista.

Työyhteisöviretutkimus on laaja henkilöstötutkimus, joka antaa työnantajalle näkymän työyhteisön tilaan liittyvistä vahvuuksista ja kehittämiskohteista toimenpidesuosituksineen.

Tervetuloa joukkoomme luomaan hyvän elämän edellytyksiä!

savuton_tyopaikka

Työyhteisöviretutkimus on laaja henkilöstötutkimus, joka antaa työnantajalle näkymän työyhteisön tilaan liittyvistä vahvuuksista ja kehittämiskohteista toimenpidesuosituksineen.

Tervetuloa joukkoomme luomaan hyvän elämän edellytyksiä!

Vast_Tyonantaja_vari_rgb

Tukena on vastuullinen työnantajana

Tukena on vuonna 2020 mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa1), jossa mukana olevat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta. Hyvän työnantajan palveluksessa työntekijät löytävät oman roolinsa hakuhetkestä alkaen ja kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä, jolla on myönteisiä vaikutuksia yhteiskuntaan.

Vastuullisen työnantajan kuusi periaatetta:

 1) Vastuullinen työnantaja on Oikotie työpaikkojen luotsaama kampanja, jonka asiantuntijakumppaneita ovat mm. Suomalaisen Työn Liitto, SAK, Kaupan Liitto, Työterveyslaitos, Henry ry ja Energiateollisuus.

Työharjoittelu ja opinnäytetyö

Tukenalla harjoittelee vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen oppimisympäristön työelämässä tarvittavien taitojen harjoitteluun. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan harjoittelijana Tukenalla tai tekemään opinnäytetyön Tukenalle, ota yhteyttä sen palveluyksikön johtajaan, jossa haluat suorittaa harjoittelun.

Avoin työhakemus

Jätä avoin työpaikkahakemuksesi sähköisellä lomakkeella.

Avoin työhakemus

Jätä avoin työpaikkahakemuksesi sähköisellä lomakkeella.

Rekry