Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Suovuori

Naantali, Varsinais-Suomi

Suopellonkatu 13, 21110 Naantali
040 183 0448

Tukena Suovuori on lämminhenkinen koti, jossa jokainen voi elää omannäköistä elämää. Henkilökuntamme on tukemassa asukkaitamme arjen pienissä ja suurissa asioissa, ympäri vuorokauden.

Palvelut
Tarjoamme autettua, vahvasti autettua sekä yksilöllistä asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Henkilökuntamme on paikalla ympärivuorokauden. Tilapäiskodissa on mahdollista asua omaishoitajan vapaapäivien ajan tai tulla asumisharjoittelujaksolle.

Sovimme jokaisen asukkaamme kanssa yhdessä, miten henkilökuntamme voi tukea ja auttaa – unohtamatta läheisten näkemystä. Yhdessä suunnitellen ja keskustellen asetamme yhteiset tavoitteet.

Tukena Suovuori sijaitsee Naantalissa Suovuoren vehreällä alueella. Vierestämme löytyy hyvät lenkkimaastot ja ulkopelikentät. Lähikauppakin löytyy kävelymatkan päästä. Normaalin arjen aherruksen lisäksi vapaa-aikaa voi viettää viihtyisissä kotiryhmissä, joissa erityisesti lautapelit ovat suosittuja. Meillä voi myös askarrella, kokkailla, saunoa tai vaikka pelailla biljardia! Meiltä löytyy aktiivisia osallistujia eri toimijoiden harrastuksiin ja tapahtumiin. Käymme yhdessä joka toinen viikko keilaamassa ja kerran kuukaudessa yhteisellä retkellä.

Tilat
Tukena Suovuoressa on kolme kotiryhmää, joissa on kaikille yhteinen olohuone-keittiö sekä terassi. Kotiryhmien asunnot ovat kukin asukkaansa näköisiä, omia koteja. Jokaisesta kodista löytyy oma makuuhuone, minikeittiö sekä kylpyhuone.

Sauna- ja pesulatilat ovat kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä. Pihallamme kasvaa hedelmäpuita ja kesäisin viljelemme puutarhalaatikoissa esimerkiksi tomaattia ja mansikoita. KVPS-kodit Suovuori.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu neljästätoista ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta. Moniammatillisessa joukossamme on kaikenikäisiä työntekijöitä – vastavalmistuneita ja jo pidempään alalla työskennelleitä osaajia.

Kullakin on omat vahvuutensa, osaamisalueensa ja mielenkiinnon kohteensa. Tämä tekee meistä vahvan, osaavan tiimin. Henkilöstöllämme on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä, sen sisältöihin ja aikatauluihin asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden.

“Me olemme hyvä tiimi, meidän porukkaamme on uudenkin työntekijän tai opiskelijan helppo tulla!”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2016

  • sijainti Suovuoren alueella

  • kolme 5 asunnon kotiryhmää

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Kallionpaa_Johanna

Johanna Kallionpää

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 620 9150

Tukena Suovuori

Suovuoren ohjaajat

Puh. 040 183 0448

Tukena Suovuori
TUKENA SUOVUORI
Suopellonkatu 13, 21110 Naantali
040 183 0448