Syksy on saapunut

TUKENA MENNINKÄINEN, KONTIOLAHTI

Mennyt kesä kului menninkäisen väeltä suurimmaksi osaksi ulkoillen ? Nautittiin mainioista kesäsäistä ulkoillen, grillaillen, piha pelejä pelaillen ja ihan vaan auringosta nauttien. Kesän lämpöä muistellessa on kuitenkin ollut aika siirtyä jo syksyisempiin puuhiin.

Syksyn mittaan Menninkäisessä on keretty puuhata monenlaisia eri askareita!

Halloweenin ja pyhäinpäivän aikaan asukkaiden taitavissa käsissä syntyi mainioita koristeita tuomaan väriä syksyn harmauteen.

Säiden huonontuessa myös muut mukavat sisähommat on tulleet kuvioihin mukaan. On leivottu, kuunneltu kirjoja ja pidetty mukavia yhteisiä puuhahetkiä asukkaiden omien toiveiden mukaan.

Syksyn mittaan käyntiin on pyörähtäneet jokaisen kotiryhmän omat viikkokokoukset, joissa sunnuntaipäivisin pohditaan seuraavan viikon uudet kujeet!

Ulkoiltu on edelleen paljon, välillä tuulessa ja sateessa mutta iloista mieltä ei pienet sateet poista ? Syksyisten puuhastelujen lomassa on aika ajoin mieleemme hiipinyt ajatus tulevasta joulusta… onpahan muutama tonttukin jo ilmestynyt Menninkäisen käytäville puuhiamme tarkkailemaan ?

Blogin kirjoitti Taina.

Jaa blogi ystävillesi