Syksyn kuulumisia

TUKENA PAPPILANPUISTO, TAMPERE

Kevään ja kesän rauhaisa kotoilu on syksyn myötä vaihtunut aktiiviseksi harrastamiseksi työ- ja päivätoimintojen ohella. Arki on palannut tuttuine rutiinein, uusilla kivoilla jutuilla höystettynä.

Korona pandemian tuomien muutosten myötä yksikköön on tullut monia mukavia juttuja, toivottavasti jäädäkseen. Suosituimpia on ehdottomasti virtuaali keilaus, jota pelataan tabletilla. Sen myötä keilauksesta on innostunut moni sellainenkin asukas, joka ei keilahallin menosta muutoin ole välittänyt.

Asukkaat ja ohjaajat ovat muutoinkin ottaneet komean harppauksen teknologian hyödyntämisessä. Läheisiin pidetään yhteyttä skype ja whats up -videopuheluilla, kavereita tavataan mm. torstaikahvila onlinessa, erilaisiin webinaareihin osallistutaan kotisohvalta ja osa asukkaista on toiminut webinaareissa kokemusasiantuntijoiksi. Hienoja mahdollisuuksia!

Iloksemme olemme saaneet myös maskotteja taloon arkeamme piristämään. Nimittäin yksi ohjaajista tuo koiriaan kylään melko säännöllisesti. Asukkaat aina kovasti odottavat näitä karvaturreja. Ja hei, mitäs sanotte aamuherätyksestä, kun sulosilmä katselee sängyn laidalla ja aamun voi aloittaa rapsuttamalla pehmeää turkkia. Siinä hankalampikin aamu muuttuu iloiseksi ja päivä käynnistyy hyvällä mielellä.

Pssst, joko teillä on tonttuja näkynyt? Pappilanpuiston väki odottaa jo innokkaasti joulun tuloa. Joulukoristelaatikot on kaivettu esiin ja uusia hankittu. Eiköhän se joulukuusikin jo pian laiteta pystyyn valoa tuomaan lumettoman marraskuun ratoksi.

Mukavaa joulunalusaikaa kaikille, muistakaa olla kilttejä!

Blogin kirjoitti Pauliina ja Kati.

Jaa blogi ystävillesi