Syysterveisiä!

TUKENA SUOVUORI, NAANTALI

Syysterveisiä Suovuoresta!

Kesä hurahti ja nyt ihastellaan syksyn tuomia kauniita värejä. Syyskuussa kävimme kuukausiretkellä Kasvitieteellisessä puutarhassa. Retkellä pääsimme nauttimaan niin herkuista, hyvästä seurasta ja kauniista puutarhan tarjoamista kasveista.

Olemme kuvittaneet kotiryhmiin kierrätysastiat pahveille, muoville sekä lasille ja metallille. Seuraavaksi ajattelimme järjestää asukkaille pienen tietovisan liittyen kierrätykseen.

Meillä on Suovuoressa tällä hetkellä 2 reipasta opiskelijaa ja he ovatkin ilahduttaneet asukkaita paljon. Otamme Suovuoreen opiskelijoita ilomielin vastaan ja haluamme olla mukana toteuttamassa laadukkaita ja mielenkiintoisia harjoittelujaksoja opiskelijoille sekä kehittää alaa yhteistyössä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa. Otathan siis matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli juuri sinä olisit kiinnostunut toimimaan harjoittelijana Suovuoressa!

Varsinais-Suomen ammatilliset oppilaitokset palkitsivat diplomein mm. alueensa työssäoppimispaikkoja ja työpaikkaohjaajia, jotka ansioikkaasti oman työnsä ohella perehdyttävät uusia opiskelijoita työhön. Iloksemme yksi työntekijöistämme ansaitsi kyseisen diplomin.

Katso palkitut tästä linkistä

Palataan taas! ?

Blogin kirjoitti Tukena Suovuori.

Jaa blogi ystävillesi