Skip to content

Tukenan uusi palveluyksikkö avaa ovensa vuoden 2023 alussa.

Tukena Tähtiomena

Helsinki, Uusimaa
Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki
0400 913 500 (Tukenan vaihde)
Tukena Tähtiomena – hyvän elämän puutarha kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarviseville ihmisille.

Tukena Tähtiomenaan tulee 26 vakituiseen asumiseen tarkoitettua modernia, viihtyisää ja esteetöntä kotia. Noin 28-neliöisissä asunnoissa on oma tupakeittiö ja kylpyhuone. Palveluasunnot sijaitsevat neljässä kotiryhmässä, joissa on asuntojen lisäksi olohuoneita ja tupakeittiöitä.

Palveluyksikkö on osa toiveiden korttelia. Kortteliin tulee myös muita palveluita, mm. päiväkoti, ravintola ja yhteinen, puutarhamainen piha-alue. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan vuoden 2023 alussa.

Palvelukortteli sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Juna-asema on noin 700 metrin ja linja-autopysäkki noin 200 metrin päässä. Kaupunginosan lähipalvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Lue lisää Tähtiomenasta

Artikkelissa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön varatoimitusjohtaja Aarne Rajalahti ja KVPS Tukena Oy:n varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala kertoo, miten Tähtiomenan suunnittelun lähtökohtana oli alusta asti kehitysvammaisen ihmisen hyvä elämä.
Ennakkotiedustelut: ota yhteyttä varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkalaan, puh. 040 740 5509, jere.metsahonkala@tukena.fi.
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2022
  • sijainti Helsingin Malminkartanossa
 Tähtiomenan blogi
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Tähtiomena
TUKENA TÄHTIOMENA
Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki
0400 913 500 (Tukenan vaihde)