Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Tähtiomena

Helsinki, Uusimaa

Pakarituvantie 4 A, 00410 Helsinki
040 162 7726

Tukena Tähtiomena – hyvän elämän puutarha kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarviseville ihmisille.

Palvelut
Tukena Tähtiomenassa tuotamme ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Meille on tärkeä mahdollistaa asukkaalle omannäköinen hyvä elämä. Kohtaamme, kuulemme ja kuljemme asukkaan rinnalla elämän eri tilanteissa ohjaten ja tukien. Haluamme vahvistaa asukkaiden osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta.

Tukena Tähtiomena sijaitsee Helsingin Malminkartanossa monipuolisten palvelujen äärellä. Esimerkiksi juna-asema ja lähikaupat ovat kävelymatkan päässä. Talon lähellä on hyvät ulkoilureitit sekä urheilukenttä. Käytössämme on oma aidattu piha sekä korttelin yhteinen aistipuutarha istutuksineen ja viherkattoineen.

Tilat
Tukena Tähtiomenaan tulee modernit, viihtyisät ja esteettömät kodit 26 asukkaalle. Noin 28 m2:n asunnoissa on oma tupakeittiö ja kylpyhuone. Asunnot sijaitsevat kahdessa kerroksessa ja kolmessa kotiryhmässä, joissa on asuntojen lisäksi olohuoneet ja tupakeittiö. Asukkaiden käytössä on lisäksi rentoustushuone sekä viihtyisä saunaosasto.

Lisäksi taloon tulee kodikkaita yhteistiloja asukkaiden yhdessäoloa varten sekä yhteiset sauna- ja pesulatilat.

Henkilöstö
Henkilöstö on moniammatillista. Arvostamme erilaisten ohjaajien tuomaa monipuolista osaamista. Koulutamme ja kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme niin, että voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilöstömme on EA-koulutettua ja tekee työtä suurella sydämellä.

Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2022

  • sijainti Helsingin Malminkartanossa

 Tähtiomena Facebookissa

Tukena Tähtiomena
Tukena Tähtiomena3 kuukautta sitten
Haluaisitko viettää kesäsi merkityksellisen työn parissa kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme vierellä? Haemme nyt ohjaajia (esim. lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija) määräaikaiseen kesäsijaisuuteen Tukena Tähtiomenaan Helsinkiin ajalle 1.6- 31.8.2024.

Ohjaajan työtehtävässä tuet, ohjaat ja autat asiakkaitamme kaikissa arjen päivittäisissä toiminnoissa mukaan lukien kodinhoitoon, asiointiin, sosiaalisiin suhteisiin sekä vapaa-ajan toimintoihin liittyen. Ohjaajana pääset osallistumaan yksikkömme arkeen ja juhlaan, hyvin monipuoliseen ja virikkeelliseen toimintaamme sekä kokemaan merkityksellisen ja palkitsevan työn ainutlaatuisessa yhteisössämme. Somekanavistamme pääset kurkkaamaan, miltä arkemme oikein näyttää ja olisitko sinä sopiva lisä porukkaamme. Facebook: Tukena Tahtiomena / Instagram: tukenatahtiomena

Haethan mukaan, vaikket osaisi ihan kaikkea - olit sitten valmistunut tai opintosi sotealalla ovat vielä kesken. Tähtiomenassa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä jatkuvan tuen työssä onnistumiseen. Tärkeintä on aito halusi toimia asukkaidemme arjen monipuolisena tukijana. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Työyhteisömme on huumorilla sävytetty, tekemisen meiningin omaava ja yhteen hiileen puhaltava joukko uransa eri vaiheessa olevia osaajia. Sijaitsemme Helsingin Malminkartanossa Toiveiden korttelissa, meillä on samassa korttelissa Norlandian vanhuksia, päiväkoti sekä koirapäiväkoti. Yhteisöllistä toimintaa mahdollistaa aktiivinen yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä viihtyisä piha-alue.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden työkaverin, jolta löytyy heittäytymiskykyä, huumorintajua ja herkkyyttä huomioida asukkaidemme yksilölliset tarpeet. Työmme tärkein tavoite on asiakkaidemme hyvä elämä. Olemme joustava työnantaja ja meillä saa olla töissä hauskaa! Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönjohtaja Mari Fihlman, mari.fihlman@tukena.fi, p. 040 1627726.


Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Palveluyksikön johtaja Mari Fihlman, p. 040 1627726 (arkisin klo 9-15), mari.fihlman@tukena.fi
Työpaikan osoite: Tukena Tähtiomena, Pakarituvantie 4 A, 00410 Helsinki
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0-1 vuotta
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, kesätyö
Työaika: jaksotyö (pääsääntöisesti 2-vuorotyö)
Työn kesto: 1-3 kk
Haku päättyy: 31.12.2023

✍ Hakulomake: https://kvps-tukena.jobilla.com/b8f9c-ohjaaja-l%C3%A4hihoitaja-kes%C3%A4ty%C3%B6?locale=fi

#avoimettyöpaikat #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Tähtiomena
Tukena Tähtiomena3 kuukautta sitten
Ifk fanista taisi tulla Jokerit fani😀
Tukena Tähtiomena
Tukena Tähtiomena4 kuukautta sitten
Hurrrjat Halloween bileet🕷🕸
#kvps
#tukena
#halloween
#kehitysvammatyö
Tukena Tähtiomena
Tukena Tähtiomena4 kuukautta sitten

 Tähtiomena Instagramissa

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Tukena Tähtiomena

Mari Fihlman

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 162 7726

Tukena Tähtiomena

Tähtiomenan kotiryhmät

Pihlaja (alakerta): 040 671 6364
Tammi (yläkerta): 040 642 8958
Tuomi (yläkerta): 040 834 9515

Tukena Tähtiomena
TUKENA TÄHTIOMENA
Pakarituvantie 4 A, 00410 Helsinki
040 162 7726