Skip to content
Tukenan uusi palveluyksikkö avaa ovensa tammikuussa 2023.

Tukena Tähtiomena

Helsinki, Uusimaa
Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki
040 162 7726
Tukena Tähtiomena – hyvän elämän puutarha kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarviseville ihmisille.

Palvelut

Tukena Tähtiomenassa tuotamme ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Meille on tärkeä mahdollistaa asukkaalle omannäköinen hyvä elämä. Kohtaamme, kuulemme ja kuljemme asukkaan rinnalla elämän eri tilanteissa ohjaten ja tukien. Haluamme vahvistaa asukkaiden osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta.

Tukena Tähtiomena sijaitsee Helsingin Malminkartanossa monipuolisten palvelujen äärellä. Esimerkiksi juna-asema ja lähikaupat ovat kävelymatkan päässä. Talon lähellä on hyvät ulkoilureitit sekä urheilukenttä. Käytössämme on oma aidattu piha sekä korttelin yhteinen aistipuutarha istutuksineen ja viherkattoineen.

Tilat

Tukena Tähtiomenaan tulee modernit, viihtyisät ja esteettömät kodit 26 asukkaalle. Noin 28 m2:n asunnoissa on oma tupakeittiö ja kylpyhuone. Asunnot sijaitsevat kahdessa kerroksessa ja kolmessa kotiryhmässä, joissa on asuntojen lisäksi olohuoneet ja tupakeittiö. Asukkaiden käytössä on lisäksi rentoustushuone sekä viihtyisä saunaosasto.

Lisäksi taloon tulee kodikkaita yhteistiloja asukkaiden yhdessäoloa varten sekä yhteiset sauna- ja pesulatilat.

Henkilöstö

Henkilöstö on moniammatillista. Arvostamme erilaisten ohjaajien tuomaa monipuolista osaamista. Koulutamme ja kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme niin, että voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilöstömme on EA-koulutettua ja tekee työtä suurella sydämellä.

Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2022
  • sijainti Helsingin Malminkartanossa
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot
Tukena Tähtiomena
TUKENA TÄHTIOMENA
Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki
040 162 7726