Close
Skip to content

Tukenan uusi palveluyksikkö avaa ovensa vuoden 2022 aikana.

Tukena Tähtiomena

Helsinki, Uusimaa
Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki
0400 913 500 (Tukenan vaihde)
Tukena Tähtiomena – hyvän elämän puutarha kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarviseville ihmisille.

Tukena Tähtiomenaan tulee yht. 26 vakituisen asumisen asuntoa. Palveluyksikkö on osa toiveiden korttelia. Kortteliin tulee muita palveluita, mm. päiväkoti, ravintola ja yhteinen, puutarhamainen piha-alue. Arvioitu valmistuminen syksyllä 2022.

Palvelukortteli sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Juna-asema on noin 700 metrin ja linja-autopysäkki noin 200 metrin päässä. Kaupunginosan lähipalvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Ennakkotiedustelut: ota yhteyttä varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkalaan, puh. 040 740 5509, jere.metsahonkala@tukena.fi.
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2022
  • sijainti Helsingin Malminkartanossa
 Tähtiomenan blogi
Tule meille töihin!
lahihoitaja
Haluatko mukaan mahdollistamaan asukkaiden hyvää elämää Tukena Tähtiomenassa? Varmista työpaikkasi jo nyt! Pääset mukaan luomaan hyvää työyhteisöä ja toimivia työkäytäntöjä heti alusta alkaen yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa. Voit työllistyä Tähtiomenaan esimerkiksi rekrytoivan työvoimakoulutuksen kautta.
 
Hakuaika koulutukseen päättyy 26.9.2021, koulutus toteutetaan 25.10.2021 – 23.9.2022. Koulutuksesta vastaa Taitotalo ja se toteutetaan yhteistyössä TE-hallinnon kanssa.
 
Rekrytoivassa työvoimakoulutuksessa suoritetaan lähihoitajan vammaistyön suuntaavat opinnot, joten koulutus soveltuu henkilöille, joilla lähihoitajatutkinnon pakolliset osat on tehty.
Jos olet jo valmis lähihoitaja, voit hakeutua jo nyt töihin muihin yksiköihimme (esimerkiksi Tukena Aurinkolinnaan Espooseen) ja siirtyä Tukena Tähtiomenaan sen avautuessa.
 
Jos vammaisala ja työ Tukenassa kiinnostaa, mutta et ole vielä aloittanut lähihoitajaopintoja, voit hakeutua esimerkiksi Taitotalon avoimiin lähihoitaja-koulutuksiin. Sinun on mahdollista tehdä opintoihin liittyvät harjoittelut Tukenassa. Kun olet edennyt opinnoissasi, myös oppisopimus voi olla mahdollinen.
Tutustu Töihin Tukenalle -sivuun ja katso avoimet työpaikat sekä video, millaista työ Tukenalla on.
Yhteystiedot
Tukena Tähtiomena
TUKENA TÄHTIOMENA
Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki
0400 913 500 (Tukenan vaihde)