Tutustu työelämään ja tienaa

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu 2022

tutustujatienaa2022

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun tarkoituksena on tarjota koululaisille omakohtaista kokemusta Tukenan toiminnasta ja työtehtävistä. Päätehtävänäsi on vapaa-ajan ohjaaminen yhdessä ohjaajan työparina. Työtehtävät voivat sisältää pieniä kodin- ja kiinteistönhoitoon liittyviä tehtäviä.

Vuonna 2021 tarjosimme kesäharjoittelupaikan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa yhteensä 69:lle nuorelle eri puolella Suomea! Lämmin kiitos kaikille mukana olleille.

Mitä odotamme sinulta?
  • olet positiivinen ja sinulla on aito halu työskennellä ihmisten parissa
  • sinulla on oikea asenne työntekoon
  • voit hakea Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa, jos olet 14–17-vuotias (täytät 14 vuotta vuoden 2022 aikana) peruskoululainen, kymppiluokkalainen tai lukiolainen
Mitä tarjoamme sinulle?
  • Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mukavan työyhteisön – meillä saat työskennellä ihmisten parissa. Harjoittelu ajoittuu 1.6.–31.8.2022 väliselle ajalle ja se on kestoltaan kaksi viikkoa/10 päivää.
  • tutustumisjakson palkka on 375 €
Hakeminen:

Hae Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa 30.4.2022 mennessä lomakkeella, jonka voit ladata alla olevasta painikkeesta. Palauta lomake täytettynä haluamasi palveluyksikön johtajalle sähköpostin liitteenä tai maapostilla.