tutustujatienaa_kuva

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun tarkoituksena on tarjota koululaisille omakohtaista kokemusta Tukenan toiminnasta ja työtehtävistä. Päätehtävänäsi on vapaa-ajan ohjaaminen yhdessä ohjaajan työparina. Työtehtävät voivat sisältää pieniä kodin- ja kiinteistönhoitoon liittyviä tehtäviä. Harjoittelujakson päätteeksi saat tulevaisuuttasi varten työtodistuksen.

Vuonna 2022 tarjosimme kesäharjoittelupaikan yhteensä 70:lle nuorelle eri puolella Suomea! Olethan sinä yksi tämän vuoden työharjoittelijoistamme? 

Mitä odotamme sinulta?

  • olet positiivinen ja sinulla on aito halu työskennellä ihmisten parissa

  • sinulla on oikea asenne työntekoon

  • voit hakea Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa, jos olet 14–17-vuotias (täytät 14 vuotta vuoden 2023 aikana) peruskoululainen, kymppiluokkalainen tai lukiolainen

Mitä tarjoamme sinulle?

  • tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mukavan työyhteisön – meillä saat työskennellä ihmisten parissa. Harjoittelu ajoittuu 1.6.–31.8.2023 väliselle ajalle ja se on kestoltaan kaksi viikkoa/10 päivää

  • harjoittelun avulla voit kerryttää arvokasta työkokemusta jo nuorena
  • tutustumisjakson palkka on 390 €

Hakeminen:

Hae Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa 30.4.2023 mennessä lomakkeella, jonka voit ladata alla olevasta painikkeesta. Palauta lomake täytettynä haluamasi palveluyksikön johtajalle sähköpostin liitteenä tai maapostilla.

VKD_Logo_2018

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Arvostamme jokaista kesätyöntekijää ja haluamme tarjota tasavertaisen kohtelun, hyvän perehdytyksen, luotettavan esihenkilön, merkityksellisen työn, kohtuullisen palkan ja tukea hyvinvointiin.