Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Terveiset Paulinpuistosta

TUKENA PAULINPUISTO, SALO

Tammikuussa ensimmäiset asukkaat muuttivat Paulinpuistoon ja nyt on kolmasosa vuotta takana uuden yksikön elämää!

Nopeasti on aika vierähtänyt. Juuri jännitettiin ohjaajien kanssa ensimmäisten uusien asukkaiden muuttoa upouuteen Paulinpuistoon ja kohta ollaan jo lähellä Paulinpuiston ½ v. synttäreitä. Vaikka tekemistä on ollut paljon niin tunnelma Paulinpuistossa on ollut rauhallinen. Asukkaat vaikuttavat tyytyväisiltä uuteen kotiinsa ja jokainen on saanut asuntonsa sisutettua ihan omannäköiseksi.

Vallitseva poikkeustila on tietysti harmittanut meitäkin ja on todella ikävää, etteivät asukkaiden läheiset ja tuttavat pääse nyt vierailemaan ja tupaantuliaisjuhliakin on jouduttu siirtämään. Positiivisella asenteella mennään kuitenkin eteenpäin ja on ollut mukavaa, että nyt ollaan ihan rauhassa saatu asukkaiden kanssa tutustua toinen toisiimme kun on vietetty näitä kotipäiviä. Ohjaajamme ovat oppineet poikkeusajan aikana myös paljon uutta kun esimerkiksi fysioterapiaa on toteutettu etäyhteydellä asukkaan fysioterapeutin kanssa.

Nyt ei auta kuin nauttia keväästä ja odotella toiveikkaana päivä- ja työtoiminnan jatkumista ja elämänrytmin palautumista normaaliin uomiinsa.

Mukavaa kevättä kaikille!

Blogin kirjoitti Liisa Nikkilä.

Jaa blogi ystävillesi