Tervetuloa Tukena Aurinkolinnan blogiin

TUKENA AURINKOLINNA, ESPOO

Tukena Aurinkolinnan ensimmäinen toimintavuosi on sujunut mukavan vauhdikkaasti. Kuulumisia voi jatkossa kurkata täältä.

Ensimmäiseen toimintavuoteen on mahtunut monta ilon ja onnistumisen kokemusta, kuten myös haastaviakin, uusia tilanteita. Meidät on otettu lämpimästi vastaan Uusmäen alueella ja vuoden aikana lähikaupat sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat tulleet tutuiksi. Osallisuus ja yhdessä tekeminen, itsemääräämisoikeutta kunnioittaen, ovat kantavia ajatuksia Aurinkolinnan toiminnassa.

Reilun vuoden aikana on ehditty pitää tietenkin tupaantuliaiset, avoimet ovet sekä juhlapyhien viettoa asiaankuuluvine juhlallisuuksineen, sen ihan tavallisen arjen lisäksi 🙂 Special Olympics 2019 -voittajia juhlistettiin myös, kuvassa ylpeät mitalistit.

Talo ja asunnot ovat saaneet paljon positiivista huomiota hyvästä suunnittelusta sekä viehättävistä ja toimivista sisustusratkaisuista. Taloa ja sisustusratkaisuja on suunniteltu yhteistyössä KVPS:n ja Espoon Aurinkolinna Ry -yhdistyksen kanssa. Arkkitehtitoimisto Talli toimi talon suunnittelijana. Aurinkolinna valittiin myös Puupalkinto 2019 -kilpailun ehdokkaaksi; muita ehdokkaita olivat mm. Oodi ja Joensuun Lighthouse, joka vei ansaitun voiton.

Koronavirusepidemian aiheuttama poikkeustila, jossa me kaikki nyt elämme, on näkynyt luonnollisesti myös Aurinkolinnan arjessa mutta ihminen on sopeutuvainen ja tähän uuteen tilanteeseen olemme ajan kanssa tottuneet, toinen toistamme tukien. Asukasta lainaten “tämä täytyy nyt vaan kestää, kyllä me tästä yhdessä selvitään”.

Suunnitelmat grillikatoksen avajaisista ja pihajuhlista pitää siirtää tulevaisuuteen, mutta rajoitusten sallimissa rajoissa kaikenlaista mukavaa voi kuitenkin tehdä. Aurinkolinnan yhteiset tilat ja miljöö tarjoavat hyvät puitteet erilaisille aktiviteeteille. Terassikalusteet on nostettu esiin ja kesäkukkien hankintaa suunnitellaan.

Aurinkoisia päiviä odotellen 🙂

Blogin kirjoitti Sanna Mohsen.

Jaa blogi ystävillesi